Daenerys Targaryen kostimografija Game of Thrones | BA.rickylefilm.com
Kosa

Daenerys Targaryen kostimografija Game of Thrones

Daenerys Targaryen kostimografija Game of Thrones

Možemo li da razgovaramo o Daenerys Winter SLAY outfit molim vas? (To je još bolje s leđa)

Game of Thrones ispunjava mode

* SPOILERS, spojler, spojleri! Gledati Game of Thrones, epizoda 6, sezona 7, onda se vrati i pridružite nam se *

Daenerys Doma Targaryen, prvi od Her Name, The Nesagoreli, kraljica Andala je Rhoynar i Prvih ljudi, kraljica Meereen, kalisi Velike Grass mora, Zaštitnik Realm, Lady regnant Sedam kraljevstava, prekidač lanaca i majka Dragons. I Vlasnik Hella Chic zimski kaputi, očigledno.

Naše cijene srce jedva vratio u normalu nakon pretposljednji epizoda u ponedeljak uveče o Game Of Thrones. Iako je dosta toga da nas drže zauzet, uključujući i šokantne smrti Viserion i Jon Snow je 1000. Moždani udar sa smrću. Modne ljubitelje među nama su balavili preko nešto sasvim više mode. Možemo li govoriti o Dany trenerka?

Kada Dany izašla nosi bundu od 2017. Winter Dragon naplatu. #ThronesYall # GameofThrones7 pic.twitter.com/Y2CoDuU4G7

- Eileen Matthews (@EileenMatthews) 21 avgust 2017

Jednostavno znate Daenerys čekao izgovor da nosim ovu ubica kaput. Čitavih sedam sezona i Ni u jednom trenutku je čak bio toliko velike nego Daenerys putovanje Sjeverno od zida do spasiti Jon Snow i njegovi ljudi - pa naravno da neće to učiniti u bilo staru stvar.

Hajde da opisuju outfit u to je pun efekat: to je kaput haljinu s oklop poput strukture, visoko na vratu, pakovanje preko tela sa dramatičnim, kruta ramena i obrušio dole na kolena, a dolazi u u struku. To je pokriven u bijeloj krznom trim koji pruge duž dlake. Prednji na, Dany je izgled je kao ledena kao svoju kosu i gotovo bijeli Walker-inspiraciju. Onda ćemo ga vidjeti na leđa.

Tu je novac snimak. Na poleđini, kapljice vode i tamnije, Fawn boje krzna obloge u kontrastnoj horizontalne linije okuplja niz leđa dlake. To je zaista veličanstven.

Mogli bismo ići u moguće simboliku i predskazju iza Dany kaput satima (vatre i leda, yada yada), ali samo ćemo da se nastane na činjenicu da je uobrazio nosi nedjelja najbolje za ono što je bio jedan od njenih najvećih misija kao majka Dragons do danas. A zašto da ne?

Evo 12 faux bunde da ti dam Daenerys Vibes:

12 faux bunde kupiti - najviše ugodno i stilski