Dekorativne pletenice i jednorogne pletenice - kosa poznate ličnosti | BA.rickylefilm.com
Kosa

Dekorativne pletenice i jednorogne pletenice - kosa poznate ličnosti

Dekorativne pletenice i jednorogne pletenice - kosa poznate ličnosti

Parting pletenice: novi 'it' frizuru

Pletenice nosi kroz rastanak ozbiljno trend sada >>

Parting pletenice, kao što smo nazivajući ih - rade ono što kažu na tin: pletenice, koji se nalaze bilo u rastanak ili tamo gde je rastanak treba da bude. Mi smo sve više i više nedavno primetio ovaj novi trend osoba kose - i to je nevjerojatno lijepa.

Cara nosila jedan na 2016 MTV nagrada, a Gigi nosio još ne tako davno. To znači samo jedno: oni su službeno dostigla status koji je u stilu.

Postoje dva načina da ih nose: ili kao mali pletenicu opleteni pravo kroz rastanak linije, ili kao odrastao 'jednorog' stil, koji se nalazi desno po sredini rastanak.

Bacite pogled na zvijezde koje su ih potresle i zgrabite prijatelj koji je dobar u kosa će vam pomoći da ponovo svoju - oni su nezgodni!

Pročitajte sljedeći: Gdje bi rastavi kosu?

Na Lost City of Z premijere, Sienna Miller je nosio ne jedan, već dva zapanjujući podigao rastanak pletenice. Obožavamo ovaj jedinstveni stil.

Volimo Gigi Hadid 's obimniji stil, koji je nazvan' jednorog pletenicu. The Unicorn drži dijelove elegantan i čist, a sama pletenica puna volumena.

Ona je veliki fan stila, i nosi ga ležerno kao i dok oblačiti.

Ovo je pletenica koja je potvrdila trend. Cara Delevingne nosila maleni pletenicu na rastanak njene kose, i stil završio na pred njom kose, a ne natrag. Neuporedivo.

Chiara Ferragni je još jedna zvijezda koja voli manje, ravniji stil rastanak pletenicom. Ovaj izgled je potreban mali francuski pletenica biti opleteni niz rastanak linije.

Kate Bosworth je uspjela prilično prekine internet s njom Coachella pletenicu u 2015. Ovaj mali, zamršeni stil je delikatna i šarmantan.

Mi zaista volim Iggy Azalea 's elegantnim i šik jednoroga stil - to daje izgled sofisticiranog ruba.

Diane Kruger stavlja sve ostale na sramotu s njom dvostruko pletenice. Manji stil je savršen primjer velikog rastanka pletenicom.

Little Mix Leigh Anne Pinnock zadivila s njom više upletenom stilu. Naših omiljenih, naravno, onaj koji radi na vrhu glave.

Nina Dobrev je bio jedan od prvih zvijezda A-liste rock jednoroga pletenicu, a drugi brzo slijedi svoju prednost. Možemo vidjeti zašto!