Dođite u London brzo! Gap nudi kurseve fitnessa u januaru i mi se prijavljujemo | BA.rickylefilm.com
Kosa

Dođite u London brzo! Gap nudi kurseve fitnessa u januaru i mi se prijavljujemo

Dođite u London brzo! Gap nudi kurseve fitnessa u januaru i mi se prijavljujemo

Dobiti u London brzo! Gap nude fitness klase u januaru i mi prijavljivanju

Ura! U januaru, Gap će nam pomoći da radimo sa mljeveno meso pite, Prosecco i 24,023 kvaliteta Ulice smo konzumira preko Božić pokretanjem GapFit nastavu u okviru svojih Londonu flagship store.

Od 16. Januar kroz do 8. Februara Gap će pozvati najbolje u fitnes biz i pomoći korisnicima otkriti novu treninga u posebno dizajniranom studiju prostora u radnji. Ko je rekao da ide u kupovinu nije bio dobar kardio?

Clean Eating Alice počinje stvari sa sa HiiT sesija, Nadia Narain će raditi na svom Chakra, profesionalnih plesača iz Seen On Screen će vas naučiti kako da bude hladan kao Beyonce i zaokruživanje stvari sa će biti BodyBarre tim Paola na tonsko svoj core. Dođite do upoznajte stručnjake, rezervirati za klasu, i početi raditi na zagrijavanje...

Ako želite još jedan razlog da se najkraći put za kapital, GapFit će imati goodie torbe u vrijednosti od preko 30 € za sve one koji učestvuje u jednoj od klase; Unutra ćete dobiti GapFit Breathe tenk, a GapFit sportska torba, a cPritisnite organski pritisne sok, kopiju najbolji časopis na planeti (GLAMOUR, Natch!), i Rude zdravlje doručak kašu.

Treba mi adresa? Naravno da imaš: Gap, 376 Oxford Street, London, W1C 1JY (ormar cijev Bond Street).

Uključite se i rezervirajte svoje mjesto ovdje.

Sada vašim stručnjacima...

Clean Eating Alice

Alice može biti pintu veličine, ali ona ima vještine! Nakon što je godinama pokušavao svaku dijetu koja pod suncem, ona je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i promijeniti njen način života. Ona je dokumentirana svoje iskustvo s uspješan Instagram blog pod nazivom 'Clean Eating Alice', a sada ima više od 462k pratilaca na Instagram i 50k na Facebooku. Alice je sada potpuno kvalificirani lični trener i najprodavaniji autor. Njen debi knjiga, The Body Biblija, biste dijeta mitova i uči kako da se zdravije i sretnije način života, a svojoj novoj knjizi, Eat Well Svaki dan: Hranjivo, zdravi recepti za život u pokretu, garantovano biti dobar ' UN-a.

Šta možete očekivati ​​od Alice HIIT klase?

"Mi ćemo učiniti niz visokog intenziteta vježbi tjelesne težine fokusirajući se oko 45 sekundi rada i 15 sekundi odmora. Kombinacija biometrijskih i statičke vježbe, kao i snagu na osnovu poteza i jezgra rad stabilnost. Tu će biti sveobuhvatan specifičan zagrijati kako bi se pripremili za vježbu. "

Uključe u Alice:

Ponedjeljak 16. Jan
07:30
08:30

Petak 20 Jan
07:30
08:30

Oblikovati capri tajice 39 €, Asimetrična dugo postrojeni mali uticaj sportski grudnjak 22 €

Nadia Narain

Nadia može naučiti joga za svakoga - bilo da ste profesionalni sportista ili naniže psa početnik, bit ćete u dobrim rukama. Nadia također je specijalizirana u trudnoći joga, pa čak i ima svoj Trudnoća Učiteljski da pomogne nastavnici predaju joge trudnicama u osnaživanje i siguran način. Njen celeb klijenti su vrhunski, previše! Govorimo o Kate Moss, Lara Stone i Sam Taylor-Johnson.

Šta možete očekivati ​​od Nadia joge?

"Jedan učenik opisao moje nastave kao" uravnoteženo i na zemlju ", a drugi mi je nedavno opisao kao" žestok i ljubazan ". Oba opisa sjesti o pravu sa mnom.

Uključe u Nadia:

Srijeda 25 Jan
07:30

četvrtak 26. Januar
07:30

Petak 27 Jan
07:30

Honeycomb spacedye strane tie tee 24 €, srednji uticaj trakama nazad sportski grudnjak 24 €, Black out mrežasti umetak gfast tajice 39 €

Vidi na ekranu

Vidi na ekranu je ples vježba kao nijedan drugi, a osnovana je 2011. Godine profesionalna plesačica, Bonnie Parsons. Nakon pleše s nekim od najvećih zvijezda tamo, ona su željeli ples za mase i zabava u vježbi. SOS instruktori su pažljivo odabrani iz industrije zabave i da će vas naučiti sve poteze - i onda neki.

Što možete očekivati ​​od viđenog na klasu ekrana?

"A Beyoncé ples masterclass! Želimo da odete inspirisao i ovlasti da bude najbolja verzija od vas, i izvana i iznutra, tako da možete ostvariti stvari koje niste prethodno misli bilo moguće. Iz Sass gorivo ples potez, na novu posao, veza ili cilj tijelo, želimo biti sigurni da se osećate dovoljno sigurni u sebe da se za to i možemo vam dati alate da to uradi kroz vas uči kako se pleše poput Beyoncé - vjerovali ili ne "!

Uključe u video na ekranu:

Ponedjeljak 30 Jan
18:15
19:15

Utorak 31 Jan
18:15
19:15

Black out štampani gfast capri tajice 34 €

Paola BodyBarre

Millie Mackintosh je voli, a svakako možete vidjeti zašto! Paola počela njeno zdravlje i fitness karijeru prije 25 godina i preselio u London za rad u ekskluzivnom Knightsbridge teretanu da trenira poznate ličnosti, modeli i rada aholics, Nakon što je ostala trudna 2002. Godine otkrila prednosti pred i post-natalni Pilates i otišao o da studira više na pilates instituta. U želji da kreću sa brzim fitnes slomljeni delovi, Paola prešao na otkriju Barre, a ona ga voli.

Šta možete očekivati ​​od Paola klasi?

"Moj Floor-Barre klase uzima sve elemente iz tradicionalne PBB Barre klase, i uzima Barre dalje. To će izdužiti, izolirati i napadaju određene dijelove tijela za mršav, zategnut body.Don't biti prevareni od strane Barre-manje Barre klase, vaše tijelo će se osjećati toplinu isto toliko! "

Uključe u Paola:

Utorak Februar 7
06:15
19:15

Srijeda 8. Februar
18:15
19:15

Pamuk Melange mix gfast tajice 29 €, Breathe strani kravatu top 22 €, rezervoar za podršku Prep 29 €

Kupovinu u gap.co.uk i pratite Gap na Instagram, Facebook i Twitter za više informacija.