Ed Sheeran Sing - novu muziku Ed Sheerana 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Ed Sheeran Sing - novu muziku Ed Sheerana 2018

Ed Sheeran Sing - novu muziku Ed Sheerana 2018

POGLEDAJTE: Ed Sheeran je video spot za svoju novu pjesmu Sing

Uzbuđenje gradi za Ed Sheeran je novi singl Sing, a pjevačica je sada objavio i spot za numeru.

Spustite se na GLEDAJTE

Sing, koji je proizveden od strane čovjeka trenutka Pharell, je prvi singl koji se podiže iz Ed drugog albuma x.

Video vidi marioneta verziju Ed Sheeran na divlju noć kako bi, hm, striptiz klubu.

Mali mangup se zatim pridružili i pravi Ed Sheeran i sebe Pharell prije nego marioneta Ed uhapse.

Novi singl je snimljen u New Yorku Jungle City studijima nakon Ed Sheeran naleteo producent pesme Pharrell u industriji nagrada. Razmijenjena su detalji i ubrzo nakon toga, oni udario u studio.

Mi voli Ed novi optimističan zvuk.

[Html ## div id = "fb-root" (funkcija (d, e, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName (e) [0]; ako d.getElementById (id)) povratak (; js = d.createElement (e); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);} ( dokument, 'scenario', 'facebook-jssdk')); div class = "fb-post" data-href = "https://www.facebook.com/photo.php?v=10152425180834486" data-width = "466" div class = "fb-XFBML-raščlaniti-ignore" a href = "https://www.facebook.com/photo.php?v=10152425180834486" od a href = "https://www.facebook.com/EdSheeranMusic" Ed Sheeran ## Id¬tfqhq]

Dana 8. Aprila 2014. Godine, napisali smo.

Ed Sheeran 's najnovijom staza Sing je pušten - dođite slušati.

Pjesmu je producirao Pharrell Williams (hm, nema Pharrell imaju više sati u danu od svih nas?) I to je prvi singl podigao sa svog dugo očekivani drugi album x, koja je postavljena za puštanje 23. Juna.

Novi singl je snimljen u New Yorku Jungle City studijima nakon Ed Sheeran naleteo producent pesme Pharrell u industriji nagrada. Razmijenjena su detalji i ubrzo nakon toga, oni udario u studio. Ed je govorio o iskustvu,

"Pharrell stvarno gura i želi da radimo najbolje što je moguće. Pharrell mora da je o svojoj 17. Ideja kada me je igrao ovu ritam. Instinktivno, odbacio sam, ali sam imao gitaru u ruci i počeo svirati da rif odsutno. Od tog trenutka, igrao sam tu pjesmu i... Samo smo ga sastavili svi zajedno. "

Sing je malo više optimistični Ed 's prethodnim materijalom tako da se postavlja pitanje da li je sledeći album imati sličan zvuk.

23-godišnjak je zahvalio navijačima za njihov pozitivan odgovor na stazu na svom Twitter stranici, rekavši

"Hvala vam puno za sve pozitivne povratne informacije o SING, imajte dijeljenje, preordering i preuzimanje :) vi ste bomba xx"

[Twitter id = "453277700875386881"]

Sing je sada u prodaji u svim zemljama bar Velikoj Britaniji, Irskoj, Njemačkoj i Australiji - gdje će staza biti objavljen kao dio EP u mjesec dana.

Ones to Watch 2014