Game of Thrones Spin-Off Series | BA.rickylefilm.com
Kosa

Game of Thrones Spin-Off Series

Game of Thrones Spin-Off Series

ČETIRI Game of Thrones spin-off su na putu 🎉 (evo što znamo o njima)

Spremite se da pjevaju tu temu melodiju mnogo više 🎶

Sinoć, prve epizode pretposljednjoj sezoni Game of Thrones emitovan na radost posvećen navijačima i to je bilo sve što smo se nadali; nasilje, Ed Sheeran, rođak rivalstvo i dolazak Daenerys za Sedam kraljevstava. Obaraju rekorde za predstavu i mreže, došlo je do procijenjena 16,1 milion gledalaca, 50% više u odnosu na sezonu 6 premijere. Ali za ljubitelje lelek na izglede Sezona 8 (a time i kraj emisije) su bačena kost epskih razmjera sa vijesti da HBO planira nevjerojatnih ČETIRI spin-off serije.

I samo da ne dobijemo zadovoljstvo blejanje "Vi ne znate ništa o njima, Jon Snow", oni su nam rekli dovoljno oštriti apetit - uključujući i pisci iza svake emisije. Ne pisci, no show.

George RR Martin, autor "Pjesma leda i vatre" serijala knjiga da je emisija temelji se, radi na dva od planiranih emisija, sa X-Men: First Class i Kingsman scenarista Jane Goldman, i Mad Men-a Carly Wray.

Još dvije emisije su planirani iz Max Borenstein (Kong: Skull Island, i Izvještaj manjine) TV spin-off) i Brian Helgeland, koji je napisao Knight bajka i LA Confidential.

Međutim, Casey Bloys, predsjednik programiranja za mrežu je pojasnio da "Ideja se ne četiri predstave", ali umjesto toga pronaći samo "jedan pokazuju da živi do ima."

HBO kaže da će nova serija "istražuju različite vremenske periode Georgea RR Martina nepreglednim i bogat svemiru", tako da se pripremim za prequels - ćemo napokon dobiti više Targaryen pozadini? To mora biti da - i, ovisno o tome kako Sezona 8 tave od potencijalno nastavak. Ipak, to je potvrđeno da će se fokusirati na bilo George RR Martin Dunk i Egg novela serije ili Roberta Rebellion. Oni mogu možda se fokusiraju na određeni element u istoriji Westeros ali emisija neće uključivati ​​likova koji trenutno postoje na Engleski.

Igra prijestolja. Najbolje off-set stil trenutke iz sezone 7 vodećih dame

Showrunners David Benioff i Dan Weiss ranije je rekao da neće biti vezan ni za daljnje Game of Thrones projekata - međutim, ovdje su, najavljen kao izvršni producenti za novu seriju.

"Mi smo ih držali do datuma na naše planove i oni će biti u prilogu, uz Georgea RR Martina, kao izvršni producenti na svim projektima", rekao je HBO u priopćenju. "Mi ćemo ih podržavaju sve dok ne uzmu mnogo-zasluženi odmor od pisanja o Westeros jednom konačnom sezona je završena. "

Sedmi seriju Game of Thrones emitovana je u julu, ali ne zna kada će spin-off dobiti u toku, ili čak da li će sve biti.

"Ne postoji skup raspored za ove projekte", rekao je HBO. "Mi ćemo se kao mnogo ili malo vremena koliko je potrebno pisaca i, kao i kod svih naših razvojnih, mi ćemo procijeniti što imamo kada su skripte su u".

IZVOR: Entertainment Weekly

Naš trenutni kosa-SPO dolazi direktno iz skupa Game Of Thrones.