Gde bi trebalo da podelite kosu? Djelovi za slavne kose | BA.rickylefilm.com
Kosa

Gde bi trebalo da podelite kosu? Djelovi za slavne kose

Gde bi trebalo da podelite kosu? Djelovi za slavne kose

Gdje bi trebalo da se rastanak kosu?

Pitate se što rastanak je najbolji za vas? Pitali smo stručnjaka za low-down na svim stvarima rastanci.

Usavršavajući svoju ulogu nije lako, ali kad je u pravu to zaista može promijeniti svoj izgled. Osvežavam frizuru ne mora da se ide za super kratku frizuru ili drastične promjene boje. Ponekad manje je više i jednostavna promjena dijela može biti upravo ono što vam je potrebno.

Da pomogne u pronalaženju pravo jedan za vas pitali smo profesionalci, Jordan Garrett od Hershesons, Leigh Keates Josh Wood i Adam Reed Percy i Reed za svoje vrhunske savjete o odabiru najbolje rastanak vam odgovara i kako ga nositi.

Kako započeti

"Izbor rastanak je stvarno do pokušaja i pogrešaka. Dobra stvar o izboru rastanak je u tome što je toliko svestran ništa ide. To je sve o svojim unutrašnjim samopouzdanje i kako ga nositi", kaže Adam.

Ne znam odakle da počnem? "Poigrajte se u ogledalo i pitati svoje prijatelje za svoje misli. Čak i ako vaš novi rastanak izgleda sjajno i dalje možete osjetiti malo izvan zone udobnosti i da će trebati vremena da se prilagodi i vole", kaže Li.

Znate svoj oblik lica

"Ako imate svestrani lice željet ćete izdužiti vaše oblik lica. Držite ga u sred rastanak sa dužim, puniji slojeva dati tanji iluzija", kaže Jordan.

"Ako imate nevjerovatan strukturu kosti ili epski jagodice, otvaraju lice što je više moguće povlačenjem svoj dužine u duboku stranu rastanak", kaže Jordan.

Switch it up

"Kada je u pitanju prebacivanje svoj dio -. To je sve o tome odvažan Izlazak iz zone udobnosti ne znači nužno da ti ne odgovara to, ali moraš da imate", kaže Jordan.

"Ono što je dobro u vezi rastanak je da je to tako svestran i može se mijenjati cijelo vrijeme. Možete kreirati volumen pri korijenu i držati krajevima razbarušena, ili otvorite duboko strane rastanak i pomesti kosu preko", kaže Adam.

Proizvodi

Za volume... Suvom šampon ili za volumen sprej, kao što su No-frke Fabulousness suhi šampon ili Big Bold Lijepe Dry Instant Volumising sprej su super za rastanke za dodatnu teksturu ", kaže Adam

"Slick ga sa... Kiehl je Crème sa zagladivanje. Za lakirane finiš primijeniti Kerastase usne žalbe", kaže Jordan.

Da bi to jednostavno, Leigh objašnjava...

  • Centar = Hippy-cool
  • Niti jedan dio = Sporty djevojka
  • Messy deo = Party girl
  • Deep strani = pobunjenika

Dakle, što rastanak zar ne?

Pročitajte sljedeći.

Nove kose inspo da * cool * djevojke ljuljanje sada