Gde kupiti Viktorijinu tajnu zlatnu masku za lice 24K | BA.rickylefilm.com
Kosa

Gde kupiti Viktorijinu tajnu zlatnu masku za lice 24K

Gde kupiti Viktorijinu tajnu zlatnu masku za lice 24K

Pokušali smo Secret 24K zlato maska ​​za lice Victoria i evo naše presuda

24 karat magija u zraku.

Victoria Secret modna revija zujanje može biti gotovo za još godinu dana - već smo vidjeli prekrasna izgleda, krila i obveznice (i plakao nad našim pizzu). Ali ima još čini jednu stvar svakoga ne može da ćuti o - prep kože modela uoči te noći u Šangaju i onih smiješno kul 24 karatno zlato MASKE ZA LICE.

Pa, ako ste kao opsjednut je kao i mi, imamo dobre vijesti za vas, to zlato maska ​​sada se prodaje u Velikoj Britaniji! Dakle, sada da je konačno među nama, odlučili smo staviti formulu čudo odluka da rade.

Ujutro emisije, djevojke su postavljanjem Slika od svoje zlatne lica na Instagram i kreditiranje Mimi Luzon za vrlo mnogo lica. Nakon nekog testiranja, otkrili smo zašto anđeli izabrati masku zlato lice - i to ne samo zato što izgledaju odlično na #gram.

Maska zapravo sadrži mješavinu sastojaka ćelija obnavlja koja je, prema web stranici Mimi ", koji su se pokazali poboljšanje kože elastičnost, teksturu i ton i peptida, kao što su Hexpeptide8 - jedinstvena peptida koji pomaže da se smanji dubina bora, kao i opuštajući lica tenzija."

PRIJE

Počnete liječenje primjenom korektivnih protiv bora maska ​​na čistu kožu, što daje bockanje osjećaj, ali i oseća ultra hidratantni - mislimo da je ovo korak je vjerojatno odgovoran za svježe lica izgled ćete dobiti na kraju.

TIJEKOM

Onda si postaviti 24K zlatni list na vrhu korektivnih maske "optimizirati svoju ukupnu efekt". Listovi upija kremu i osjeća na jednom sa kožom (čudno, ali istinito). Ostaviti ga za 10 minuta i isperite masku vodom. Na 24k lišće prevesti u zlatno-hued sjaj, koji izgleda prekrasna bez šminke, ali bi amp bilo kakav look. Sve u svemu ima razjašnjavanja efekat na T-zonu i obraze - slično gline maske.

NAKON

Mimi Luzon 24K Pure Gold tretman je konačno prešla ribnjak i sada se prodaje po naše obale putem web stranice Net-A-Porter-a. Što se tiče cijenu. To je razumljivo skupo, puni tretman (maska ​​+ zlatnim listićima) košta 275 €.

Dakle, kolega anđeosko-suočavaju-Wannabes, da li imate novčanike na gotovs?

Dobiti sjaj: kako napraviti ove zime vaše najsjajnije, ali većina besprijekoran