Hair how-to: Rosie Huntington-Whiteley - poznata kosa i frizure | BA.rickylefilm.com
Kosa

Hair how-to: Rosie Huntington-Whiteley - poznata kosa i frizure

Hair how-to: Rosie Huntington-Whiteley - poznata kosa i frizure

Kosa kako da: Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley je seksi pola-up-pola-down "uradi je naš pogled u tjednu.

Će vam pomoći da dobijete izgled kod kuće, mi smo zatražio pomoć jednog od naših omiljenih osoba stilista Mark Woolley, osnivač Electric Frizerski Londonu. Mark nam je rekao: "Rosie je obiman, ali glatka kosa dokazuje da jednostavno može biti nevjerojatno seksi Ima nešto vrlo atraktivno o minimalnim pristup stil i ne previše rade dok grli čudno Flyway, koji Rosie dobiva mjesto na jačinu zvuka u.. Prednji stvara prekrasan siluetu i čuva izgled ženstven i elegantan Ovo je definitivno jedan od najtoplijih izgled Gledao sam sve godine -.! imperativ za ljeto "

Pratite korake Mark uspjeha:

PRVI KORAK Da bi ovo izgleda kao sjajna i svjetlo je moguće, primijeniti neke Električni krema (17 €) kroz vlažnu kosu za sprečavanje kovrča i glatka dužine. To pomaže da se zaključa vlagu u kosi dok se on udarac osuši, tako da koristite savjeti prst na kaput kosu liberalno i ravnomjerno od korijena do vrha.

KORAK DVA Koristeći Denman naslon za glavu četka (8 €), lift i voditi sekcije kosu dalje od glave, feniranja odozgo i ide niz dužine. Držeći mlaznice iz visokog kuta pomaže u stvaranju volumena i korijen lift koji nam je potreban ovaj izgled. Kao što ste do kraja, držite ih omotana oko četkicu za nekoliko sekundi prije nego što pustite - ovo pomaže da se stvori puno prirodnog kretanja i daje glatku, ravnu kosu malo udarac.

TREĆI KORAK Sekcija off oko 1 centimetar kose skroz oko linije kose i ostaviti na miru za sada dok počnemo stvoriti temelj za visinu na prednjem dijelu glave. Uzmite mali sekcije kose i lagano nazad četkom od korijena - raditi svoj put kroz sve dok ne dođete do potiljka. Iako se čini ekstremnim natrag četkanje kroz potiljak, to zapravo stvara iluziju prirodnog volumena i tijelo u cijeloj kosi.

Četvrti korak Prstima izmamiti vašu kosu i glatko dužine dole. Sada, ipak ostavljajući jedan centimetar od 1 inča kose vam sectioned off ranije, vrlo pažljivo, stavite ga natrag preko leđa brušenog kosu da sakrije sve vaše naporan rad. Koristeći ove sekcije kose, okupe na potiljak i zakačite na mjesto sigurno. Ne brinite o tome previše uredan, nekoliko smatra flyaways poboljšati izgled.

Peti korak Na kraju, sa kosom ste i dalje je ostao sve duž kose, napravite grubu centar rastanak i oblikuju dužine prstima tako da niti uokviruju vaše lice, a zatim podesite cijeli izgled uz vrlo lagana doza L ' Oreal Professionnel Fix Design Spray (8 €) tako da volumen drži.

Za više informacija o Mark Woolley i Električni Njega kose posjetite electric-hair.com.