House of Rush: pregled - banje i saloni | BA.rickylefilm.com
Kosa

House of Rush: pregled - banje i saloni

House of Rush: pregled - banje i saloni

House Of Rush: Pregled

Tim GLAMOUR.COM stavio House Of Rush na probu.

Testirao Rebecca Cox, stil i zabava Urednik

Salon ćete već biti upoznati sa RUSH Frizerski saloni: postoje gotovo 60 salona širom Londona i preko jug s tim da su se pokupio 12 britanskih frizerskih Nagrade između njih. The House of Rush otvorena ove godine kao vodeći za ovaj brend. U srcu Piccadilly, The House of Rush je utočište za ljepotu ljubitelja, nudi cijeli niz spa tretmane pored svoje usluge potpis kosu. Fancy pogotkom manikir dok je vaš naglašava uzeti? Ili kako o masažu cijelog tijela prije nego što svoj dio i blow-suvo? Ovo je mesto za to.

Tretman odlučio sam se za pola glave ističe i rez i blow-suhe, kao i tretman Kérastase glatke moje brave i brave u vlage.

Šta se radi po dolasku u Domu Rush, moj stilista Amanda sjeo sa mnom i proveo 10 minuta prolazi kroz ono što sam htio moju kosu da izgleda kao, kako je lako upravljati, a dodatne probleme s njim. Tada sam osujetio sa pola glave ističe, ostavio pića, grickalice i časopisa prije nego što je boja isprano i Kérastase tretman dodan u glatkom i omekšavaju kosu. Amanda onda točno u sveobuhvatnim rese i uzeo nekoliko centimetara van dužine prije nego što mi je dao elastičan feniranje sa glavom punom okruglih četki koja je trajala do moje božićnoj zabavi sutradan.

U presudi Ne postoji taj osjećaj se požurio da ste dobili u toliko lancu salona - usluga je skrojena tako da odgovaraju potrebama svakog kupca tačno. Moj dio je upravo ono što sam imao na umu, po prvi put, pokazao sam stilista sliku osoba i oni zapravo kreiran izgled upravo: toliko da kad sam došao u kancelariji jedan od Vogue djevojke markirao osoba i era podsjetio joj se od: rezultata. Imao sam tako zabavno razgovarati Amanda (/ quizzing joj je odvesti na tekućim trendovima kose i stilova) da nisam morao da se povuče iz mog hrpu časopisa jednom. Još bolje vijesti: Ako mislite prijatelj će dobiti 25% popusta na a vi ćete dobiti 20 € vaučer: širi ljubav

Info Polovina glave ističe počinje u 89 €, rez i isfenirati od 49 € i Kérastase tretmani su od 7 €. Za više informacija posjetite www.rush.co.uk/piccadilly-salon-hair-beauty ili nazovite 020 7042 3200.