Ideje festih festivala 2018: pletenice, kravlje i boje | BA.rickylefilm.com
Kosa

Ideje festih festivala 2018: pletenice, kravlje i boje

Ideje festih festivala 2018: pletenice, kravlje i boje

13 festival kosu ideje koje čine cvijet kruna izgledaju od

Najtoplijeg izgled na kanal iz Coachella, piste i još mnogo toga.

Bilo da ste već osigurao svoj Lovebox ulaznica (zdravo Childish Gambino!), Ili si još uvijek razmišlja nad kojima međunarodni festival da prisustvuju u ljeto 2018. Godine, proverite da li pre utakmice je rashlađena kao moguće unaprijed planira ne samo svoj festival outfit, ali frizuru previše.

Dok prethodni festival sezone su sve o cvijet krunica i šarene karmin, 2018 stil vodič sofisticiraniji; zagovara svježe kože i nisko ključ podignute frizure i naravno, dodir glitter tu i tamo.

Uzmite štap od ovih super-šik celebs i piste frizuru trendove, i ne zaboravite da provjerite naš festival lista komplet držite svježe između setova.

Cijev pletenice

Romee STRIJD 's 2018 Coachella kosa bila je na poen, sa gumicom nalik nit pospremio nad njom cijevi nevjeste. Mosh-pit dokaz i super moderan.

Ombre pletenice

Joan Smalls bila spremna da bičuje svoju kosu nazad sa ovim vatreno crvene maže pletenice. Ovo je kako možete izvući s dugom kosom na festivalu, bez nje postaju potpuno mat.

Boho chic

Idi jak na boho chic izgled, neuredan (ali ne toliko neuredan) kosa, sa sitnim pletenicama tu i tamo da ga romanticise.

Cvjetni igle

Ako ipak želite dodati neke cvijeće na svoj izgled (RIP, cvijet kruna), idite na sićušne igle umjesto. Mnogo više moderan način da se oslobodite svoj unutarnji-hipi.

Pola-pola-down

Ovo catwalk trend prenosi savršeno na festival polja; samo skupljati gornju polovinu svog legne na bilo pletenicu ili labave pony da bi vaša kosa sa lica i spriječiti vetrovitu izgled.

Mini pletenica

Kate Bosworth je frizer Bridget Brager stilu ovaj mini rastanak pletenica za Coachella 2016. Godine, a mi smo i dalje potpuno opsjednut Pogledajte ove jednoroga pletenice za slične inspiracije.

.i da, više pletenice

Ako je vaš duga kosa je sklona formiranje neželjenih Dredove nakon dana na poljima, uzmi akciju izbjegavanja od srerujemo u odeljcima vaše kose u mini pletenice.

Crimping. Da beba.

Stvoriti dodatni teksture u jednostavan rep stezanjem malim sekcijama pre vraćanja na nisku ponija. Za verziju polje za porodicu, samo stvoriti mini pletenice širom kosu prije nego što se gurali za noć, koja će biti lijepo uvijen doći ujutro.

Pastels

Nema boljeg vremena za eksperimentisanje sa boja nego za festival; držati make-up minimalna i ići za sve-over pranje privremenog pastelne boje a la Jourdan Dunn. Kosu krede su odlični za eksperimentiranje, previše.

Pletenice u konjski rep

Rep ponekad može izgledati pomalo dosadno, a festival je idealno vrijeme za eksperimentisanje. Daj ovo Fishtail izgledaju go onda pogledajte ove druge kul rep frizura ideje.

Jednostavan ribbon

Trake za kosu su imali oživljavanje na pisti, i to je tako jednostavan način da se vaš mali poni od sumorno do šik.

The shag

Da, mislimo na šišanje sorte (!!). Rezovi stilu 70-ih nikada nisu bili hladnije, a Summer Fest je savršeno mjesto za debi jedan.

Grunge

Nema boljeg mjesta da oslobodite svoj unutarnji Rock chick nego na festivalu. Držite kosa u neredu, oči Kohl-postrojilo i nos proboli.