Inspiracija frizura: najbolji blogeri koji prate | BA.rickylefilm.com
Kosa

Inspiracija frizura: najbolji blogeri koji prate

Inspiracija frizura: najbolji blogeri koji prate

9 blogere da prate samo za svoje amazing kosu

Vaš Instagram feed je o dobiti inspirativna AF.

U potrazi za nekim rez, boju ili stil inspiracija za kosu? Ovi blogeri rock najbolje balayage, AFROS i pletenice u poslovanju.

Bloger: @pilotmadeleine / Madeleine Schneider-Weiffenbach
Zašto je volimo: Madeleine ne samo da ima najbolji Long Valovita brave smo ikada ugledao, ali ona također provodi svoje vrijeme putujući svijetom, tako da dobijete odmor i kose inspo u jednom !

Bloger: @ownbyfemme / René Daniella
Zašto je volimo: Počeli smo sljedeće René za nju plavuša afro, ali to je ona Beaming osmeh koji je držao nas lojalan. U posljednje vrijeme, ona je ljuljanje neki promašaj dredove i mi ljubavi prekidač gore.

Bloger: @jessikapetten / Jessika Petten
Zašto je volimo: Jessika mijenja boju kose toliko, ona je konstanta šarene iznenađenje u našoj hrane. Ona je šminker i frizer previše, tako da ona uvijek dolazi do kreativnih izgledom.

Bloger: @cameliakatoozian / Camelia Katoozian
Zašto je volimo: dlake tutoriali u izobilju! Camelia koristi svoje duge smeđe brave pokazujući joj sljedbenici svaki kosa pletenica trik ona zna.

Bloger: @bennyharlem / Benny Harlem
Zašto ga volimo: Ne možete dobiti kosu mnogo veće od Benny i šta radi s njim je zastajao dah i prkosi gravitaciji. Plus on često pozira sa svojom porodicom - suprugom i kćerkom - koji imaju jednako senzacionalno kosu.

Blogeri: @wearetwinset / Sarah i Philippa
Zašto ih volimo: Ovaj zapanjujući duo daje Kate i Meghan trčanje za svoj kraljevski novac sa svojim sjajnim udarcem-Drys i razbarušena valova.

Bloger: @sarahangius / Sarah Angius
Zašto je volimo: Postoji li frizuru Sarah ne mogu? Mislimo da ne. Bilo da je u neredu lepinja, obimne kovrče, ili elegantan ponija si poslije - pronaći ćete ga u nju hrane.

Bloger: @emeraldroselewis / Emerald Lewis
Zašto je volimo: Emerald je DJ i ako to već ne čine je dovoljno cool, pogledajte samo na kosi. Svom prirodnom kovrče sa balayage krajevima su opako.

Bloger: @oliviarink / Olivia Rink
Zašto je volimo: Olivia osvojio je debljina lutriji sa kosom. To je tako bujno, plavuša i obiman i NO - to nije ekstenzije. Morate vidjeti da vjerujem.

Najkul kratkom frizure iz naše omiljene zvijezde