Inspiracija frizura - Party sezone Dos | BA.rickylefilm.com
Kosa

Inspiracija frizura - Party sezone Dos

Inspiracija frizura - Party sezone Dos

Na Trend Party Up Dos

Raspoložen za novu nijansu ili 'uradi, ali ne znam šta da ide za? Pa brinite ne, jer stil Inspiracija sekcija Glamour.com a je to pokriveno. Ne pogodio frizera bez njega!

Glamour vodič: Razigrani up-dos su velike novosti u stranci za kosu ove sezone. Pretvorite visoki konjski rep u čuperak od odbacujući kosu oko lepinju prsten - naći te najviše hemičara - i izgradnju volumen hladeći se dužine, a završava za ultra-polirani ooh-la-la.
Hayley Welling na Ciente, Berkhamsted, Herts.
Tel: 01442 877273

Glamour vodič: Fabulously retro, ali odiše savremene seksipil, košnice je voljena od strane mnogih Oskara nade i bakljama pjesmu pop diva. Ovaj Latina bazirani verzija na crnu kosu ima nevjerojatan oblik uravnotežena od teškog rese zahvatio sa strane u velikodušan krivulje. Uz ruka boli količine backcombing, prerušen po vrhunski dio koji draperije preko vrha za glatkih kirbigrips i vezovi za lak za kosu su ključni.
Terence Paul Creative Team, Manchester

Glamour vodič: Ovo fab plavuša košnica ima malo Undone atmosferom, što ga čini vrhunskom, umjesto zagušljivo kostim drama. Oblak kose ima dodirljiva i lagano neukroćena osjećaj, nizak strana rastanak omogućuje rubu da se očisti preko čela sa krajevima ušuškana nehajno iza suprotno uha upečatljiv samo pravu ravnotežu prekrasne i bezbrižan stav.

Mark Woolley, Electric, Brighton i čitanje.
Tel: 01273202088, www.markwoolley.co.uk

Glamour vodič: kaskadu kovrče pažljivo ukroćena stvoriti elegantan oblik sa grbom čelo-grli visine vala dodavanje i moderniji oblik kroz leđa balansiranja izgled. Počnite sa kvačilom od Foxy kovrče i onda se kreativni sa klinovima, kaplje i dekorativne slajdove. Za više lijeni val set dlake na valjke i jednom ukloniti četkom kroz brave nekoliko puta.

Mark Woolley, Electric, Brighton i čitanje.
Tel: 01273202088, www.markwoolley.co.uk

Glamour vodič: Tip glavu naopako i četka kosu u rep nalazi samo izvan vrh glave i stil u sofisticiranu petlju. Omekšati sa sitnim komadićima razbio Fringe ispravio se držati van.

Natasha Steele, Lisa Shepherd Midlands, Kidderminster
Tel: 01562 748 833

Glamour vodič: potpuno čista kosa je teže stila nego kosu koja nije oprana za nekoliko dana, pa neka one visoke standarde čistoće proteka malo pogotovo ako planirate na velike na pobunjeničke rock stav. Za ovaj Victoriana stil čupava up up-do fokus na proizvodeći Bouffant 'oblak' možete kontrolirati, za razliku od mat ptica gnijezdo koje je izvan četkanje.

Mark Woolley, Electric, Brighton i čitanje.
Tel: 01273202088, www.markwoolley.co.uk

Glamour vodič: Romantično i grubo gledajući u jednakim mjerama, ovo shabby chic punđa je potpuno pisti pod uticajem, ali može biti sadržana za sezonske društvena događanja koja ne uključuje uhođenje duž piste. Mousse i fiksiranje sprejeva su ključni za postizanje željenog nivoa teksture i trajne podrške i kosa dodatna oprema nisu samo prilično pružaju podršku previše.

Mark Woolley, Electric, Brighton i čitanje.
Tel: 01273202088, www.markwoolley.co.uk

Glamour Vodič: Fake up-Do na kratku kosu koju ravnanje u strane čvrsto pomoću voska i dressing vrhu sekcije i dalje od kose. Curl, crimp ili razmršivanje dok je jedini način je gore ćete biti u mogućnosti da se pridruže visokog društva, i oni će biti ništa pametniji.

Tim Hartley i Kiyoshi Inoue, zaštite životne sredine, u Londonu.
Tel: 0207 9352800
Za više kose inspiraciju pogledajte pitanje ovog mjeseca Glamour magazina Out Now