Izgubite prijatelje kada ste u vezi | BA.rickylefilm.com
Kosa

Izgubite prijatelje kada ste u vezi

Izgubite prijatelje kada ste u vezi

Da li je moguće zadržati svoje prijatelje kad si u vezi?

To je klasična situacija. Tvoj prijatelj dobiva novog dečka i odjednom jednostavno više ih ne vidim. Oni ne mogu da ga brunch, oni su prestali biti svoj go-to za život savjet jer ne dobiju više vaše probleme, a ti ne rezervacije djevojke odmor ove godine, jer su krenuli na romantičan odmor sa svojim novim čovjeka.

Depresivno, istraživanje je zapravo pokazala da u prosjeku ljudi imaju tendenciju da izgube dva bliska prijatelja kad uđu u novu vezu. Uklapanje u prijateljima, obitelji, rada i dečka može sve biti malo neodoljiv. Ali, vjerujemo da postoje načini da se upravlja. Ovo je naš konačan popis DOS-a i NE BI TREBALO za čuvanje vaše BF i svoj BFF...

NE odluta u svoj mali svijet - Da, može biti do ušiju u ljubavi i žele ništa više nego da leži u krevetu cijeli dan s Lothario, ali ćete završiti osjećaj odsječeni od prijatelja i porodice - i na kraju prilično usamljen.

Dozvoljavaju sam vremena za vas i vaše prijatelje. Noć A djevojaka sada i ponovo će zadržati svoj obveznica jaka. I zapamtite da ih slušam, a ne samo čekati za priliku da razgovaraju o svojim dečkom. Im je stalo, ali oni su zainteresovani i za druge tema razgovora, previše.

NE stavljajte sve svoje jaja u jednoj korpi. Naravno, svi moraju raditi na vezi i svi se nada da kada nađete nekoga, oni mogu biti jedan, ali kao što nam je imaš godina lekciju naučio, medeni mjesec razdoblja ne istrošiti (čak i za vas). Ako je zaista početi da biste dobili na živce, ne želite da nemaju kome da se obratim jer si ignorisao sve svoje najbliže prijatelje u posljednjih šest mjeseci. Verujte nam, to će ubosti na kraju.

Prave prijatelji sa svojim prijateljima i uvesti ga u tvoje. Ona uvjerava svima da su oni važni u vašem životu i sprečava tvoj dečko i vaši prijatelji postaju potpuno odvojena dijela svog života. Druženje s drugim ljudima koji vole ga je stvarno korisno, zrela za neprijatne priče, i odličan način da ga upoznam još bolje.

NE isključujte ni na koga - samo zato što je on tražio da učini nešto, to ne znači da treba da obrađuješ na svoje prijatelje. Ti se zahvalim, i predložiti još jedno veče kada ste slobodni. Tvoji prijatelji nisu rezervni plan.

DO ostati u kontaktu - pogotovo ako se udaljite biti sa svojim novu ljubav. To je lako ovih dana s društvenim medijima, ali to zahtijeva više od povremenog Whatsapp. Možda vremena da se oživi izgubljena umjetnost pisanja pisma?

Nemoj ga svojim jednom trenutku poziva NE učiniti - kada pokupiti vaš telefon u tekst nešto smiješno što ste vidjeli, pošaljite ga sa svojim prijateljem umjesto. Ponekad je to samo slučaj pamćenja da ih zapamtiti.

DO udio - reći svom partneru šta prijatelji su sve do, i obrnuto. Često povjeriti u našim prijateljima o našem odnosu, ali i rekao mu o njima može biti jednako vrijedan. Ne bi želeo da stvori situaciju gdje ti prijatelji znaju sve o njemu, ali on jedva sjetiti njihovih imena.

Pratite Alice Howarth na Twitteru: @alicejrhowarth