Jennifer Aniston Nova frizura - Kratke fotografije bobice sa Bobom | BA.rickylefilm.com
Kosa

Jennifer Aniston Nova frizura - Kratke fotografije bobice sa Bobom

Jennifer Aniston Nova frizura - Kratke fotografije bobice sa Bobom

Prvo bob, sada "edgy" piercing! Jen ponovo udara

Prvo "odgrizao" bob... Sada nervozan EAR PIERCING.

A pod "nervozan", mislimo, znate, Jennifer Aniston.

Prijatelji-Star-okrenuo-style-wild-dijete BFF Gucci Westman pokazao odgovarajući hrskavice piercing je učinila sa Jen je prošle sedmice preko svoje Instagram račun.

"Ja i #jenniferaniston dobio naše uši probušene danas !!! #memories @mrchrismcmillan #loveyou", make-up artist s titlovima sliku.

Zapadni pohvaliti impresivnim osoba listu klijenata koji uključuje Cameron Diaz, Drew Barrymore, Gwyneth Paltrow i Natalie Portman među svojim stalnim kupcima.

Ali dosta o njoj - šta se Jen će učiniti sljedeći put ona bude "dosadno"? Mi ćemo biti držanje pola oko na slike glumica u usponu iz tattoo studija Bang Bang u New Yorku, to je sigurno.

6. Novembra 2013. Godine, napisali smo.

Kada frizuru prilično definisane 90-ih, to je ne čudi da je vaš novi 'ne može postati breaking news.

Tako je internet bruji sa Slika Jennifer Aniston 's novih kratkih bob - posao mamuza-of-the-trenutak je radila zato što je "dosadno".

Glumica je imala šest centimetara šiša u četvrtak uveče. U Jen se povijest kose, ovo je prvi put da je imao sve odsječena od 2011. Ona je također dobio kraći "uradi nakon udaje Brad Pitt u 2001. Godini.

Dok su prve fotografije su malo zrnasto snimke unstyled kose (kao što je manija oko nje novi izgled), glumica otkrila sve detalje o frizuru američkom Vogue (inspirisan stilista iz istog časopisa), rekavši da je to uradio " za nju ", jer ona ima" ne crvenim tepisima dolazi ".

"Osjećam se sjajno, osjećam se lakše... To je jednostavno, to je veoma jednostavno to je sigurno. Ali ja sam uvek jedna od onih djevojke koji čini veliku staru odrezak samo da bi se to zaista zdrav, da se popravi sve [štete od] kose bojanje i takve stvari. I upravo dosadno, iskreno. To je zabavno promijeniti ga jednom u neko vrijeme. "

Malo choppier od nje prethodnih kraće frizure, a manje slojevita od legendarnog 'Rachel'rez, radujemo da vidimo Jen je novi izgled u potpunosti - iako bez crvenom akcije tepih za neko vrijeme, te slike mogu biti svi moramo pore više...

Najtoplija frizura Jennifer Aniston