JK Rowling skida homofobične hrišćanske tvitove o Tom Daley-u | BA.rickylefilm.com
Kosa

JK Rowling skida homofobične hrišćanske tvitove o Tom Daley-u

JK Rowling skida homofobične hrišćanske tvitove o Tom Daley-u

JK Rowling bundeve homofobični "hrišćanski" tweet o Tomu Daley

JK Rowling bacila joj Twitteru magije nad drugom neprijatelj kao pristojna osoba, ovaj put je "hrišćanin" grupa koja je rekla odnosa olimpijski ronilac Tom Daley 's s muškarcem je kriv za njegov što nije kvaliteta za 10m ronjenje finale.

Daley, koji je izašao kao biseksualna u 2013. Godini u lijepom YouTube video i osvojio bronzanu medalju sa Dan Goodfellow u 10m sinhronizovani skokovi u Rio Olimpijskim igrama, bavi u Oskarom nagrađeni scenarist Dustin Lance Black je.

Nakon Daley propustio u Rio, a "hrišćanski" molitve grupu koja se zove Christian Voice tweetovao: "Okretanje gay ne čini se da su uradili Tom Daley nikakve usluge". * Kašalj * kako o sreći, i tu medalju?

Christian Voice, koji su također napali islam i brak među gay parova u vrlo nehrišćanski način, je rekao da "moramo imati na umu da Tom Daley samo je gay jer je bio zaveden starijeg muškarca [Black]".

Sve što je dočekan s pravom preziru, posebno Rowling, koji je istakao glupost i bez obzira na tweet.

Ne mogu odlučiti što je više uvredljiv u ovom tweet, glupost ili inata. Https://t.co/ksqZp17drc

- JK Rowling (@jk_rowling) Avgust 20, 2016

Odgovor Rowling otada virusne na način njenog prethodnog frank poziv-out trolova. Daley, u međuvremenu, s pravom ignorisao cijeli incident, umjesto postavljanje prekrasan fotografiju sebe sredinom dive.

"To možda nije otišao onako kako sam se nadao, ali ja sam spreman za ono što je dalje", rekao je on.

Leti kući ponosan biti dio @TeamGB. To možda nije otišao onako kako sam se nadao, ali ja sam spreman za šta je sledeće. Pic.twitter.com/iPxRmZtKEj

- Tom Daley (@ TomDaley1994) 22. Avgust 2016

Ironično, Rowling najnoviji Harry Potter izlet, Harry Potter i Cursed djece, je pod udarom kritika od čitalaca i ljubitelji publike za uspostavljanje romansa između dva muškarca vodi, Albus Potter i Scorpius Malfoy, a punjenje je u zadnji čas.

Predstava nije pisao Rowling, ali dramski pisac Jack Thorne, iako Rowling pomoći da razviju priču.

Međutim, Cursed Dijete ne počinje do 2017. Godine, tako da jedan navijač je istakao, verovatno je malo čudno da se "brod im dali su trenutno oboje u dobi od 10.

Team GB zlatne medalje: Naše omiljene trenutke