Kako izgleda: Jessica Biel i Kate Beckinsale - kosa i frizure za slavne osobe | BA.rickylefilm.com
Kosa

Kako izgleda: Jessica Biel i Kate Beckinsale - kosa i frizure za slavne osobe

Kako izgleda: Jessica Biel i Kate Beckinsale - kosa i frizure za slavne osobe

Kosa kako da: Jessica Biel i Kate Beckinsale

Mi smo toliko zaljubljen u Jessica Biel i Kate Beckinsale 's matching valovite frizure.

Naša osoba kosa stručnjak Mark Woolley, osnivač Električni frizerskih London, je tu da vam pomoći da dobijete izgled kod kuće. Mark nam je rekao: "Jessica Biel i Kate Beckinsale utjelovljuju 'glamour-cool's njihovim odgovarajućim rock 'n' roll talasa.

"Opuštenost i odvajanje daje kosi casual rub, ali ne možete igrati to nevjerovatno, luksuzni sjaj ili trend-postavljanje brineta ombre bojanje koje ćemo sigurno biti vidjeti puno više od ove godine."

Pratite korake Mark uspjeha:

PRVI KORAK Kosa treba osjećati gusta i sočne, ali meka u isto vrijeme - ne želimo kosu koja smatra 'hrskave', pa dok je još vlažna, kaput dužine sa nekim Shu Uemura Velik angora Volumising pjena (16 €). Ovo pomaže kosi daje mnogo tijela pa se fokusiraju na koren za taj dodatni malo lift i biti liberalni kroz ostatak kose za punije, volumised kraja.

KORAK DVA feniranje kose do 90% suhe koristeći Denman Paddle četka (11 €) da ga vodi ravno. Zaglađivanje kose ovaj način smanjuje flyaways i podstiče prirodan sjaj. Ostavljajući kosu 90% suhe vam omogućava da početi stvarati neki oblik prije nego što je kosa osuši i postavljen je.

TREĆI KORAK Kreiraj duboko centar rastanak i koriste velike grijani valjci, sekcije vjetar kose oko inča širok oko bure počevši od krajeva i rolo do i osiguravanje na korijene. Ako imate vremena, omogućiti kosu da se osuši prirodno pomoću topline iz valjaka, ali ako ne, koristite sušilo za kosu kako bi se ubrzao proces.

Četvrti korak Unravel kosu i pustite da kaskada ispred ramena - duboko centar rastanak bi trebalo da omogući da se to dogodi prirodno. Sada, kako bi kosa izgleda malo više buntovni i 'nose-u', trljati neke Električni serum (17 €) između ruke i pokrenuti prste iako je sredinom dužinu i krajeve. Serum vrhu se sjaj i pomaže u razbijanju valova kao što ste kreirali razdvajanje i punoću koju Ruffling kosu.

Za više informacija o Mark Woolley i Električni Njega kose posjetite electric-hair.com.