Kako napraviti vezu na daljinu Rad: vodič | BA.rickylefilm.com
Kosa

Kako napraviti vezu na daljinu Rad: vodič

Kako napraviti vezu na daljinu Rad: vodič

6 zlatnih pravila za izradu dugo rad daljinu

To je teško, ali to je potpuno do-moći. Evo kako.

Duge veze udaljenost nije lako. Da je očigledno: da si daleko od voljenu osobu. Oni nisu uvijek tu da te zagrlim kada vam je potrebna, oni nisu tu da spontano prave planove s i da, vođenje odvojene živote dok su pokušavali da se izgradi jedan zajednički može ponekad izgledati približio na nemoguće. No, dobra vijest je, to nije. Ako su vrijedno truda, to će biti vrijedno truda. Ovdje ćemo navesti naš 6 zlatnih pravila za kako napraviti na daljinu odnos rada:

Komunikacija

Komunikacija je ključ u svakoj vezi, ali kada je u pitanju velike udaljenosti jedan, to je sve o tome kako se njime upravlja. Možda će vam biti u iskušenju da kreiraju pravila, tako da znate da ćete govoriti međusobno puno, ali očekivanja mogu izazvati pravi napor. Ako je sastanak vašeg partnera radi kasno (to se događa), bit ćete završiti postane frustriran da niste primili taj treći obećao telefonski poziv od dana i onda suditi cijeli vaš odnos na njemu. Insistirati na tome da je komunikacija redovna ali zapamtite, to treba da se dogodi organski inače ćete oboje završiti nesretan.

Nemojte skočiti na zaključke

Jedna od nuspojava kao da ste u daljinu odnos je da možete završiti osećaju nesigurno i ljubomoran. Možda ne znate nove prijatelje ili kolege vašeg partnera, koji su blizu ili su oni upoznati. Naravno, to može učiniti ako se osjećate neizmirenih. Ali najbolja stvar koju možete učiniti je govoriti o tome. Rasprava bi trebao uvjeriti i da će spriječiti problem postaje veći nego što treba da bude. Ako imate razloga za brigu da se varaš, uskoro ćete saznati ionako tako biti otvoren kao što možete od samog početka.

Planiraj unaprijed

Nije tajna ljudi generalno osećaju sretniji kad imaju stvari da se radujem. Naravno, to može osjetiti malo unsexy i unspontaneous uvesti dnevnik sastanaka, ali planira ispred će samo olakšati stvari. Set termin posjetiti jedni druge, tako da možete upoznati svoju okolinu i planiraju zabava putovanja i odmor. Na taj način vi znate kada ćete sljedeći imati vremena zajedno i to će vam pomoći da ostanete fokusirani na održavanju odnosa u životu.

Upravljanje očekivanja

Kad si pored, nedostaju jedni druge i pitajući se da li je vredno toga, to može biti dvostruko razočaravajuće kad planove ili Skype termin propasti. Naučiti prepoznati da čak i ako ste bili žive u istoj kući, razočaranja dogoditi u svim odnosima. Dokle god oni ne češće nego ne dešava, pokušati biti razumijevanje da je život zauzet čak i ako se duguje telefonski poziv. Ako upravljate očekivanja - to će spriječiti puno nepotrebnih bol.

Ne samo da se oslanjaju na tehnologiju

Pošalji stvari jedni druge. Malo razglednice, cvijeće, poklone, kako god. Post je romantična, to pokazuje da si stvarno mislio jedni druge. Tehnologija, iako je potpuno sjajan, može napraviti stvari malo mundane.

Uživajte vašoj situaciji i reći da u stvari

Biti na daljinu možete dati plemenitih prostor za lični razvoj. Možete istinski samostalan život, a ti ne koči iskušenju vaš partner cijelo vrijeme bio kod kuće. Iskoristite kojem živite, ne kazem da stvari koje inače ne bi i rugati planove sa svojim prijateljima. Sretniji ste lično, veće su šanse vaš odnos je da se radi.

72 najboljih rom coms svih vremena