Kako nositi Crveni: boja jeseni Zima 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Kako nositi Crveni: boja jeseni Zima 2018

Kako nositi Crveni: boja jeseni Zima 2018

Šta se desilo kada sam odbacio crno i nosio od glave do pete crveni (AKA boja sezone)

Bright i ozbiljno podebljano: modni urednik Lucy Walker daje mu pokušaj, ali je ona sviđa?

Moćan, Punchy upečatljive - Uvijek sam voljela dama u crvenom. Očigledno i dizajnera, sa velikim brojem (uključujući Fendi i Max Mara) što ga čini boju A / W17.

Prošle sezone, roze nam je ponudio veseo optimizam, ali dok su dvije boje sjesti zajedno na spektra, porukama koje prenose ne može biti više različitih. Nosili crvene prikazuje misliš posao. Uzmite Jourdan Dunn, koji je pokupio nagradu Preduzetnik na ovogodišnjem Glamour Women of the Year Awards. Nosila je usijani Ermanno Scervino i doveo u kuću dolje sa oba njom besprijekornu krojački izbor i upada govor.

Iako Nikad nisam imao crveni komad odjeće po sebi, često posežu za Mac Ruby Woo ruž za usne kada mi treba Pep se / imati sastanak / ne može se potrudio da stavi pristojan outfit zajedno.

I odlučiti da se tip sa modnih pista i ići za cijeli od glave do pete stvar. Pre pisanja me kao potpuna modna žrtva, smatramo - crveni nose samo sa crvenim znači da nema potrebe za komplikovanim matematike boje. Vrlo privlačna. Ja utvrdi koji nijansa mi odgovara, izbjegavajući bilo Orangey (to me iscrpljuje) i opredjeljuju za bogate crvene (velika na većini boje). Takođe sam izbjeći sve nametljiv i nastaniti na luksuznom svile Roksanda haljinu. Dodam par niskih potpetica Tibi (trenutno moja omiljena marka) i kvačila Loewe. To je matchy-matchy, ali mislim da to radi.

Jedva da sam napustio ured prije nego što sam sebe kako ukazujući na moć crvene boje. Dok sam volim cool dvopolnosti više tradicionalnih snage oblačenje, kada nosite crveno osećam se kao da sam tapkanja u drugi snabdijevanje samopouzdanja. Na ulicama, ja privući dosta pažnje od prolaznika, ali ne osjećam samosvesne. Umjesto toga, osjećam ohrabreniji i ženstven - i ne mogu se sjetiti nosi nešto što me se kao ranije.

[Facebook video = "10155514370071774"]

Želite više inspiracije? Ovdje su poznate ličnosti koji su uhvatili crveno.

28 slavne osobe na crvenom (aka najtoplijih boja sezone)