Kako skinuti kožu i kosu sa crvenim tepihom sa stručnim savjetima slavnih | BA.rickylefilm.com
Kosa

Kako skinuti kožu i kosu sa crvenim tepihom sa stručnim savjetima slavnih

Kako skinuti kožu i kosu sa crvenim tepihom sa stručnim savjetima slavnih

Dva osoba kose i za njegu kože stručnjaci otkrivaju kako oni dobivaju A-liste klijenata BAFTA spreman

Za njegu kože extraordinaire Lord Gavin McLeod-Valentine i londonskog kosu guru Paul Edmonds podijele svoje tajne.

Nagrade sezona je u punom zamahu i kako smo tune iz jedne glazirano crvenom tepihu šou na drugu, ostalo nam je potpuno isti pitanje - kako zvijezde održavaju takav besprijekoran kože? Kako se tačno kosu ostaju netaknuti, bez obzira na vrijeme? I što je najvažnije, kako možemo postići isto? Pa, naše molitve su konačno odgovorio zahvaljujući Interceuticals 'osoba za njegu kože izvanredni Lord Gavin McLeod-Valentine i londonskog kosu guru Paul Edmonds koji su bili zauzeti priprema svoje A-lista klijenata za nedjelju navečer EE Britanske akademije filmske nagrade 2018. Evo njihovih top savjeta o tome kako možete dobiti crveni tepih spreman kod kuće.

Lord Gavin McLeod-Valentinovo vodič za crveni tepih spreman kože.

"Lako je pretpostaviti da su sve poznate ličnosti su blagosloveni prirodno savršen kože, ali to nije uvijek slučaj. Stres svoj posao, stalni putovanja, malo sna i šminke na i off njihovim licima može izazvati pustoš na koži. Zato priprema za nagradu sezone obično počinje nekoliko mjeseci van. "

Korak 1: hidratizira kožu

"Broj jedan boljka da većina nas pati od je remont umor kože uzrokovane dehidracije. Obnavljajuća kože je od ključne važnosti da se taj neuhvatljivi crvenom tepihu sjaj. Preporučujem započinje liječenje Interceuticals kisika Tretmani šest tjedana iz velikog događaja sa poslednjeg tretmana dan prije ili na dan događaja. "

"Interceuticals koristi različite težine hijaluronske kiseline doslovno slagati kožu hidrataciju. Koristeći niske molekularne težine hijaluronske kiseline u kombinaciji s Aloe vera, zeleni čaj i vitaminima A, C i E, koža je odmah i vidljivo oživljen. Za poboljšanje i proširiti rezultati liječenja predlažem koristeći prateći liniju Interceuticals proizvoda. Sa svojim patentiranim tri koraka intralayering sistem kože poprima zavidnoj visini. "

Korak 2: Koristite dodatke

"Preporučujem koristeći dopune pomoći u jačanju i stanje kose, noktiju, kože i pomoći uhvatiti na tom restorativnoj san, da tako mnogi od nas ne zasiti. Moj omiljeni je brend zove Lumity. Primljeni ujutro i noću, ovi dodaci prožimaju sjaj i značajno povećanje energije. "

Tip 3: Ako se dopušta, pokušajte ViPeel

"Postoje dva nešto više invazivnih tretmana koji može ići dug put do odluka koje koža izgleda da je krajnji najbolje. Ja sam veliki fan ViPeel. Češljanje trihlorsirćetnoj kiselina (TCA), Retina-A, salicilnom kiselinom, fenol i vitamin C, koru ciljeve fine linije i bore i ukupne pigmentacije / ton. Obično Preporučujem ovaj šest tjedana od i može biti upareni sa Interceuticals da se ubrza proces ozdravljenja. "

Paul Edmonds 'vodič za crveni tepih spreman za kosu.

Za krajnji glamur ovom crvenom tepihu sezone, to je sve o pravu proizvoda za kosu u kombinaciji sa električnim stilom alata.

Savjet 1: Uvijek koristite topline zaštitnik

"Kada topline frizuru kod kuće, uvijek koristite topline projektora, kao što su;. L'Oréal Professionnel Tecni.ART Konstruktor ili Shu Uemura Art Hair Blow Dry Beautifier koji su savršena baza proizvoda za pripremu, omekšati i oblikovati kosu Moje omiljeni nastavak na proizvode za dodavanje tekstura, volumen i držite se; L'Oréal Professionnel Intra-Cylane Volumetry i Kérastase styling sprej a Porter ".

Tip 2: Ostanite na trend sa klasičnim valovima

"Izgled u ovom trenutku je klasična valovi kao trendovi kosa udaljavaju od plaže kosu mekom, klasični prilikom kosu. To se lako može postići kod kuće pomoću frizure Tong i uzimajući sekcije različitih veličina kose, stavljanje tong vertikalno zatim okrenuti kosu od korijena do krajevima. Jednom stilu, završiti sa Shu Uemura suština apsolutni što je hranljiva zaštitni ulje koje se apsorbuje za kosu za zdrav dužine tražim i visokog sjaja. Ako ste u potrazi za više nervozan i teksturom look onda pokušati L'Oréal Professionnel Tecni.ART Wild Stylers. "

Tip 3: Koristite kosu ukrasima kada se stvara se uradi

"Mi ćemo se vidjeti manje podignute frizure ove sezone nagrada kao formalnost nošenja podignuta kosa se mijenja na više suvremenom stilu. Ako razmišljate o ljuljanje ti kosu onda preporučujem da sadrže ukrasima za kosu ili prevelike kosu snimke dodati različite dinamičke u cjelokupni izgled. Ovi u obliku ukosnice geometrijski su moderni dodatak i stvoriti više nervozan stil kada nosite kosu na stranu. "

Dakle, to je to!