Karrueche Tran u nevolji nakon plave Ivy koske | BA.rickylefilm.com
Kosa

Karrueche Tran u nevolji nakon plave Ivy koske

Karrueche Tran u nevolji nakon plave Ivy koske

Koja zvijezda sama je sletio u nevolji nakon ovog potcjenjivanja Blue Ivy?

Uh-oh, Karrueche Tran je sama ponovo sletio u nevolji - i ovaj put, to nema nikakve veze sa Rihanna, ali sve što ima veze s plavim Ivy, koja je verovatno znate što je divna beba Beyonce i Jay Z.

Pojavljuju na BET-a 106 & Park, učestvuje u skeč pod nazivom "Top Šest Stvari Blue Ivy Misao U VMA", model i bivša djevojka od Chris Brown imitirati Blue Ivy, rekavši: "Ja zaista probuditi ovako, jer moji roditelji nikada nisu očešljam. " Odmah zakikotala i rekao: "Žao mi je, Blue! Volim te!" ali ne dovoljno brzo da se zaustavi kritike na Twitteru, koji je u gust i brzo.

Ups.

Karrueche branila na Twitteru, pisanje:

Sada svi znate da me voliš neke Beyoncé i Blue Ivy! Nisam napisao ovu skriptu vas lol

- Karrueche Tran (@karrueche) Avgust 25, 2014

Ali to jednostavno nije bilo dovoljno, tako brzo njen publicista morao objaviti prilično dugotrajan izjavi. Spremni? Evo ga:

"Jučer, Karrueche Tran CO-domaćin 106 & Park i dok domaćin emisije, ona je komentirao Blue Ivy kosu u segmentu" Top Šest Stvari Blue Ivy Misao na VMA ". Ni na koji način nije Karrueche mislio uvrijediti Blue Ivy ili njeni roditelji, Beyoncé i Jay Z.

Ovo je bio Karrueche prvi put domaćin uživo na televiziji. Iako joj je na probi scenario za dana, bilo je skripta promijeniti deset minuta prije nego što showtime dodati pokrivenost VMA i Mike Brown Memorial. Karrueche nije napisali komentar revidirani skriptu dok ga je čitala na teleprompter.

Karrueche preuzima punu odgovornost za komentar, ali želi jasno da ona ne bi rugaj dijete, "Ja sam veliki Beyonce fan i volim Blue Ivy. Izvinjavam se za komentar i bih da sam imao priliku da preispita revidirani skriptu tako da sam mogao da izbjeći učestvuju u tom segmentu. "

Karrueche divi djevojke i žene koje nose prirodne kose, "Volim da plava je u stanju nositi njen prirodnom kosom. Smejem kada sam nervozna i kada sam se registrovao ono što sam upravo rekao, naravno, bio zapanjen."

Čak i da dugo izvinjenje nije bilo dovoljno, s predsjednikom BET za muziku programiranje i specijalna, Stephen Hill, također izlaze braniti Karrueche, rekavši: "Sinoć je na 106 & Park je bio glup, unthoughtful šala se o mladom djetetu. Ispričavamo javno roditeljima djeteta (i to učinili privatno) i uzeli smo kaznene radnje sa tim responsible.It bila vrlo loša presude, a mi ćemo vam poslužiti bolje u budućnosti. Oh, i molim te, ne mrzim na Karrueche ; to nije bila ona kriva također smo joj se izviniti za stavljanje njom u toj poziciji. ".

U redu, shvatili smo, Karrueche voli Carter klan! Ali mi smo naučili lekciju: nikada, nikada, Diss Blue Ivy Carter.

Poznata Skandali