Kosa Lea Michele - Kako da je uzmete | BA.rickylefilm.com
Kosa

Kosa Lea Michele - Kako da je uzmete

Kosa Lea Michele - Kako da je uzmete

Kosa kako da: Lea Michele

Lea Michele 's klasičnim down-Do je bio jedan od naših omiljenih frizura iz 2012. GSO.

Naša osoba kosa stručnjak Mark Woolley, osnivač Električni frizerskih London, je tu da vam pomoći da dobijete izgled kod kuće. Mark nam je rekao: "Lea izgleda tinja i seksi sa ovim malo Undone, teksturom izgled Slojevi u kosi bilance od debljine, dok je visina preko glave i odvojene dužine dodati zaista glamurozan i ženstveni osjećaj da je podsjeća na 1960-ih.. "

Pratite korake Mark uspjeha:

PRVI KORAK Za dodavanje volumena i poboljšanje prirodnih tekstura kose, nanesite malo L'Oreal Professionnel Volume Architect Blow Dry Spray (12 €) pa sve kroz vlažnu kosu od korijena do vrha. Ovo feniranje pomoć pomaže da zgusnuti kosu da joj da tijelo bez vaganja dolje što je važno ako želite da vaša kosa ima puno prirodnog kretanja poput Lea radi.

KORAK DVA Kreiraj strane rastanak i feniranje kose u malim sekcijama koristeći Denman naslon za glavu četka (14 €) za stvaranje volumena na korijene i dodajte glatkoću u dužinama. Također možete koristiti ovu četku da pomogne u stvaranju Lea polu-nedovršeno kosu naglih pokreta. Držite korijene glatko, ali drži sredine dužinu i krajeve omotana oko bure za nekoliko sekundi prije nego što pustite da se stvori blagi talas.

TREĆI KORAK Nakon što ste radili svoj put kroz kosu i dozvolili da se ohladi, oblikovati tako kraći slojevi su swept preko jedne strane lica. Zatim, da biste dodali više volumena od korijena, podignite sekcije kosu blizu zadnjeg krune i nazad češalj samo na korijene prije izglađivanje preko nežno sa svojim dlanovima.

Četvrti korak Sada dati svoju kosu da poništi, teksturom izgled, primijeniti neke Električni serum (17 €) u ruke i zagrijava se trljanjem s trenja. Zatim, češalj prstima kroz talase da pomogne razbiti kosu. Serum smanjuje Flyways i dodaje prirodan sjaj tako početi Ruffling na sredini dužine i raditi svoj put do kraja. Na kraju, okrenite krajeve dodati neke definicije i spremni ste za to ići!

Za više informacija o Mark Woolley i Električni Njega kose posjetite electric-hair.com.