Kreativni trendovi 2000-ih - najbolja šminka i kosa | BA.rickylefilm.com
Kosa

Kreativni trendovi 2000-ih - najbolja šminka i kosa

Kreativni trendovi 2000-ih - najbolja šminka i kosa

10 ljepota trendovi iz 2000. Godine koji je vrijeme zaboravilo

Ah, 2000-ih. Decenije da nas je doveo Gilmore Girls, flip telefoni, Blockbuster filmske večeri i neke ozbiljne ljepotu izgled.

Da li ste ljubitelj nekih ekstremnih naglašava ili plavo sjenilo, imamo atavizam trenutak sa svim izgledom smo da voli.

Pogledajte naš omiljeni gleda ispod i dok se osećate nostalgični zašto ne pogledati u našem vrhu ljepote izgleda iz 90-ih godina previše?

Plavo sjenilo za oči

Mnogo pre dana YouTube tutoriala, svi su nosili plavo sjenilo. Cameron Diaz u paru njene sa vrlo ugradnje Noughties-šešir.

Uvijen kose

Ako niste crimp kosu na prespavati sa svojim prijateljima, jesi li stvarno odrasti u 2000-ih? Christina Aguilera je ikona kosa svima kada je došlo do te teksturom dužine.

Strani rep

Strani rep su mora imati stila, obično u pratnji frizuru. Volimo razbarušeni ponija Mariah Carey u paru sa ovim zlato obruča.

Extreme Highlights

Prije nego što su termini "ombre" i "balayage" postojala, svi su nakon ekstremne naglašava. Evo VB vratila u svoj Posh Spice dana ljuljanje pruge.

Sjajilo za usne (Mnogo toga.)

Lip ljuljki (Dr Pepper ukus očito), Lancôme Juicy Tubes, MAC usne stakla, ti to ime, mi maznuo ga na usnama u ogromnim količinama. Evo Beyoncé usavršava joj usne natrag u dan.

Poker ravnu kosu

Ritualno ravnanje kosu sa svojim novim ghd bila je u stvar za bilo koga u 2000-ih. Evo Britney Spears prikazuje off joj beljene poker pravo vidi, u pratnji posebno retro šešir.

Rock Chick sjenilo za oči

Sanjajući kao klizačica djevojka je značilo da ti treba crno sjenilo i mnogo toga. Avril Lavigne je kraljica ovaj izgled.

Tanke obrve

U potpunoj suprotnosti sa obrva danas, svi su bili u čerupanje svoje obrve. Evo Angelina Jolie tražim prirodno prekrasna sa svojim tankim obrva.

Spray Tans

Možda je to bilo nakon The OC, ali smo svi hteli da Kaliforniji sjaj. Evo Lindsay Lohan izgleda vrlo različite sa ozbiljnim pocrniš.

Obojeni Hair Extensions

Ako ste bili samozvani kosu kameleon onda definitivno u vlasništvu neke obojene snimak u proširenjima. Evo Hilary Duff poseduje neke plave i crne crte.