Kristen Stewart i tajne za ljepotu - Proactiv - cornrows - Florabotanica - proizvodi za kosu - savjeti za ljepotu i novosti | BA.rickylefilm.com
Kosa

Kristen Stewart i tajne za ljepotu - Proactiv - cornrows - Florabotanica - proizvodi za kosu - savjeti za ljepotu i novosti

Kristen Stewart i tajne za ljepotu - Proactiv - cornrows - Florabotanica - proizvodi za kosu - savjeti za ljepotu i novosti

Kristen Stewart Beauty Secrets

Glumica je postao nešto od ikona u svijetu ljepote - ne boji eksperimentirati dok potpuno posjedovanje te crvene usne i zadimljene oči.

Kristen Stewart nije baš pričljiv Keti, i zamislimo intervju razgovor o kosi i ljepote, za nju, je kao gledanje boje koja se suši. Ali za nas, našli smo ga zakivanje. Vrsta.

Nemojte da nas pogrešno - Kristen Stewart ne mora otkriti ništa revolucionarna, ali je u intervjuu za The Cut, ona nam zadnjica o njoj za njegu kože, njega kose, i miris nevolje.

Spremni? Ovdje ide...

Ako si redovan ovde na GLAMOUR ćete vidio slike od Kristen s njom pletenice - u ovom intervjuu, ona bi tek ih je izvaditi, i K-Stew je otkrila da je ljubitelj izgled, i želi ih: "Oni su prošle oko nedelju dana ili tako, ako ste teško na kosu, a ja sam ću ponovo učiniti u nekom trenutku Volela sam da je udobno i stalno mi je kosa od... Moje lice. I ja sam se sviđa kako je to izgledalo. Ali vi morate ponovo učiniti jednom nedeljno, inače će početi da izgleda bruto. Bili su fazi. "

Mi ne za jednu sekundu mislim da Kristen Stewart 's make-up bag je ispupčen po šavovima, imamo je dole kao balzam za usne i dodir maskaru tipa-of-girl, i bili smo potpuno u pravu: " koristim maskaru, olovku za oči, a možda i neki korektor. Chapstick. Ne volim boju na usnama, osim ako radim punom dalje. "

Zanimljivo, ona otkriva da je navijač "Puffy" pogled: "Kada ne radim, imam stvarno osnovni režim ne mislim previše o mojoj odeći [pokazujući] ne nosim puno.. Šminke. Ja sam uvijek nastojeći da dođu do tačke na kojoj izgledam kao da sam se probudio u posljednjih sat vremena. Vi znate da izgledaju ti kada si svježe lica ti si malo puffy ali gledajući stvarno dobro? To je ono što mi se sviđa. "

Puffy? Naravno.

Ostale zanimljive činjenice iz svoje ljepote intervjua uključuju:

  • Ona koristi Kerastase kose proizvoda i odluči za potpuno organskih proizvoda.
  • Ona je ljubitelj Proactiv za njegu kože: "Radi Stvarno je dobro koristio sam ga za dugo vremena sam se oslanjaju na to da koriste svoje tri koraka sistema....."
  • Ona stvarno voli FLORABOTANICA, novi Balenciaga miris, ali opet, ona je lice mirisa. Ali ona stvarno voli, i to ne samo zato što je platio reći da je: "Neki parfemi samo miris užasno Smrde ti je baka Ovo nikada nije da mi se iskreno koristiti Flora sve vrijeme...."

Postoji li ga, sneak-zavirite u Kristen Stewart 's ljepote režima. Ne osećate. Prosvetljeni?

Izvor: CUT