Laka frizura - brze ideje za kosu 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Laka frizura - brze ideje za kosu 2018

Laka frizura - brze ideje za kosu 2018

Lako 5 minuta frizure za zauzet ujutro

Našli smo 15 lako frizure za one zauzet ujutro kada se jednostavno ne mogu ustati iz kreveta.

Bilo da ste previše puta smo uspavao ili udariti odlaganja, te brz i jednostavan frizure su dovoljno jednostavne da izvede u nema vremena. Dakle, bez obzira da li imate dugu kosu, srednje dužine brave ili super-kratkih pramenova, prognati loše kose dana uz naš vodič za pet minuta kosu.

Ovaj uvrnuti up-do izgleda ozbiljno impresivno, ali stvarno ne traje samo pet minuta. Jednostavno podijeliti kosu na dva dijela i završiti natrag, polaže na svoje mjesto kao što ide.

.kad ste uvrnuti pravo na dno, preći, okrenite dva niti zajedno i zakačite u neredu Bun koristeći dosta Bobby igle. Ne brini za ovaj stil tražim previše uredna. Samo boja odgovara igle i uzeti nekoliko rezervnih uhvatiti lutalica niti.

Labava, neuredan lepinja će vas odvesti tri minute te je pogodno za dan dva kosa koja bi mi pranje. Spritz sa suhim šamponom i dodati teksturu prije uvijanja u labavu punđu i osiguranje s četiri Bobby igle. Tease nekoliko vlasi izgubiti za opušteno finiš.

Bočni dio brave i povuče u labavu rep, povlačenjem niti labave oko lica za najlakše (ali chicest) frizuru ikad. Jedan minut. Tops.

Možda ste zadržavamo ušuškan u rep za teretanu, ali slick natrag korijena pomoću mokrog-izgled gel i sakriti bilo udaraca omotavanjem dug lanac oko ponija i odbacujući na mjesto. Voila; ste snimili izgled od predenje klase u upravnim odborima spremna za pet minuta.

Ako je, kao i mi, često spava sa kosom u pletenicama, smanjiti jutarnje kosu rutinu u pola jednostavnim poravnavajući pletenice u čvor i odbacujući na mjesto. Ovaj izgled je savršen za maglovita ljetnim danima.

Ako imate super-ravno brave, pomete ih u labavu strani rep i omotati pramen oko kravatu da se sakrije od pogleda.

Savršen za neoprane kose, to pola pola-down "uradi izgleda bolje sa teksturom, pa početi dodavanjem Shaping u spreju ili suhi šampon tokom i prevrtanje kosu naopako prije mussing kosu putem svojim rukama. Onda jednostavno uzeti dva prednja sekcije natrag dalje od lica i zakačite na mjesto pomoću kirby zahvata.

Nizak rep previše dosadan posao? Samo kreirajte pisti-dostojan sectioned rep dodavanjem dodatnih bendova na ravnomjerno raspoređene intervalima.

Oprati kosu, ali ne i vremena da se osuši to? Spritz kroz mokrim izgledom gel i obrt u jednostavnu punđu, osiguranje s Bobby igle. Neka bude jasno da si Werking izgled dodavanjem nekih ukrasnih igle do kraja.

A zamršen lepinja je jednostavan izgled za rad na srednje i duže dužine kose. Nemojte pokušavati da ponovo ovaj točne stil, samo razdvojite kosu u dva i čvor sljedećim zajedno jednom ili dva puta u zavisnosti od dužine i pin na svoje mjesto, ostavljajući krajeve slobodan.

Napraviti svoj Undone dole-do osjećati 'Gotovo' dodavanjem nekoliko pletenice na pod-sekcije kose i vuče naprijed. Spritz lakom za kosu i nježno zadirkivati ​​koristeći palac i kažiprst kako bi na mjestu.

Ako imate super-duge kose, otvorenim strani pletenicu će uvijek izgledati šik. Stvoriti duboku bočni rastanak i povući sve svoje kose preko na jednu stranu, počevši pletenicu labavo na vrhu i postepeno ga čini čvršće dok radite dole.

Napraviti svoj jednostavan mali rep izgled pisti spremni stezanjem nekoliko vlasi pre vraćanja na bend. Očigledno je da jedan za prese vlasnici. Izlazak kupiti moglo usporiti postupak znatno.

A twisted balet lepinja je brz i jednostavan frizuru za rad ili igru. Povucite kosu u srednje dužine konjski rep, osigurati sa bendom i operi leđa bilo udaraca prema kravatu. Iduća Split svoj konjski rep na dva dijela i okrenite ih oboje u smjeru kazaljke na satu, odbacujući krajevi na svoje mjesto.