Lepotne navike širom Velike Britanije | BA.rickylefilm.com
Kosa

Lepotne navike širom Velike Britanije

Lepotne navike širom Velike Britanije

Ovo je grad u kome žene uzeti najduže da se spremi

U subotu uveče je sve prep.

Dakle, mi smo checking out svoj autoportret igra u zadnje vrijeme, i moramo reći, mislimo tražite dobro. I nije ni čudo - nova istraživanja kaže da žene u Velikoj Britaniji uzeti u prosjeku pet sati i 32 minuta pripremaju za veliki noćni izlazak.

Od odabira outfit i usavršavanju kosu, šminku i lažni ten, za ljepotu imenovanja i sve važne potragu za savršenim tim autoportret, vi stavljate neki ozbiljan napor i zalaganje u svoj subota-noć prep.

A Pink Boutique istraživanje ljepote navike 1.000 UK žena u dobi od 18-35 su pokazali područja sa najviše lažni ten poklonika i šminka zavisnika, kao i najbrži priprema i kraljice glammed-up autoportrete.

Manchester uzima krunu visoke održavanja, sa ispitanicima postoje rekavši da ih vodi - čekati - šest sati i 16 minuta da se u potpunosti 'uradio'.

Oni su ujedno i najčešće koriste ekstenzije za kosu (40%), knjiga jedan ili više pre-night-out ljepotu imenovanja (40%), kao i provode najviše vremena slikao svoje napore. Hej, sve to posao zaslužuje priznanje.

Šminku kapital je Plymouth, gdje pupoljke MUAs izvještaj uzimajući u prosjeku jedan sat 38 minuta da se prijave u igri lice, a tek nešto više od 21 minuta, te je proveo na oči sam. Žene ovdje - zajedno sa Brighton-stanovnika - su najviše društven; 32% žena u ovim gradovima pogodio grad četiri ili više puta mjesečno.

Prema istraživanju, žene u Sjevernoj Irskoj se najčešće posežemo za njihovo tamnjenje rukavice pred večernji izlazak, sa 81% izgovaranjem zlatnim sjajem je ljepotica od suštinskog značaja. To je u odnosu na samo četvrtina žena u Edinburgu koje koriste lažni ten. Više od polovine Glaswegian ispitanika rezervirati za mani prije krenem, dok Nottingham žene fokusiraju na kosi - 52 minuta se troši na stil.

I Scouse obrve možda su rođeni u Liverpool, ali Geordie žene su ozbiljno na fleek, uzimajući skoro 19 minuta na obrve u odnosu na šest minuta Liverpudlians.

Alice Hall, vlasnik Pink Butik, je rekao: "Ovo istraživanje je pokazalo neverovatan napor da djevojke širom zemlje staviti u dok se spremaju za veliku noćni izlazak.. U eri biti selfi spremni ', to je evidentno je da djevojke vole provode svoje slobodno vrijeme uzimajući preened i sjajnog "

Bilo da provode deset sati ili deset minuta, mislimo najvažnija stvar je da se zabavite - sa svojim ljepotu izgledom i sa svojim drugovima. Ko je slobodan u subotu uveče?