Lepotni rečnik i lingo 2018 - pun, jung, strob, trendovi negativnog prostora | BA.rickylefilm.com
Kosa

Lepotni rečnik i lingo 2018 - pun, jung, strob, trendovi negativnog prostora

Lepotni rečnik i lingo 2018 - pun, jung, strob, trendovi negativnog prostora

Od Huni u igrama riječi, koliko dobro znaš ljepotu poštapalice od 2015. Godine?

2015 Za niz novih vocab u svijetu ljepote. Mnogi od novih riječi može se pripisati porastu Instagram frizuru i šminku trendovima, dok su drugi bili inspirisani ono što smo vidjeli na modnoj pisti. Koliko od tih nouveau smislu da li prepoznajete?

Puns

Skromni pun potiče iz rep / lepinja hibrid smo vidjeli na AW15 modnim pistama. Uzmite Jonathan Saunders, par primjer. Kao što obično rade, i poznate ličnosti brzo slijedi, sa Rooney Mara i Amber Heard postaju veliki ljubitelji. Pokušali smo ovaj novi kosu fenomen - pogledajte video ovdje.

Strobing

Move preko Kardashian stilu oblikovanje, takta je IN. Novi oblik oblikovanja lica, koja se koncentrira na isticanje umjesto nijansiranje, Strobing su nas svi gledaju sjajne i sheeny u oktobru. Još uvijek nije siguran u ono što je cijela stvar radi? Pročitajte naš mali vodič ovdje.

Bronde

Ne mogu odlučiti da li želite biti plavuša ili crnka? Ne brini, sad ne morate da! Unesite bronde: hibridnog boju kose koja je zvijezdama oluja ove godine. Pogledajte našu galeriju punu predivnih bronde dame.

LOB

Ako si malo nervozan da ide za kotlet, elegantno bi trebao biti vaš rez izbora. LOB (to je "dugo bob" na manje ljepote potkovane među nama) je nosio mnoge poznate ličnosti, naime Khloe Kardashian i Rosie Huntington-Whiteley. Provjerite ih sve ovdje.

Glitter korijeni

Ovaj trend Instagram inspirisan moraju biti upućena iz svemiru... Mi smo uvjereni u to. To uključuje slika glitter direktno na korijene za cool stranka spremna izgled. To posebno impresionira kada imate prilično pastelnih obojene kose. Dali smo ga vrtlog i bez obzira na pranje sjaj iz naše kose tjednima, nekako dopalo.

Galaxy kosu

Nije za hrabre, Deep ljubičaste, mornarica, roze, zelje i naranče su obojen i ombred kroz različite sekcije kose, replicira vrtložne sci-fi boje galaksija (Da, stvarno). Pogledajte neke slike ovdje.

Negativnog prostora

Ponekad, manje je više, a ovaj nail art trend u potpunosti priznaje ovo. Ideja je da se ostavili strip (u liniji ili određeni oblik) neobojenu kada radite noktima za stvaranje kul uzorkom učinak na svom tipova. Naše vesti urednik Leanne Bayley je dao Pokušajte - pročitajte o svom iskustvu ovdje.

Opal kosu

Pastelne rođak Galaxy kose, opal kosa znači da ne morate da birate između prilično nijansi kada dolaze da boji kosu. To uključuje umire sekcije vaše brave u mutiple mekom boji nijanse.

Kosa plopping

Potencijalno Najzabavniji zvuči od svih njih, kosa plopping ponude savijte ljubitelje priliku da se prilično valove bez zagrijati. To je jednostavan način koji uključuje koristeći pamuk ručnik na vlažnu kosu. Pročitajte našu punu kako da vodi ovdje.

Huni

Messy 'dos ​​dobio cool ove godine, uglavnom zbog HUN - pola-up, stil pola-down koji je postao moderan. Čini se da je hun da je nastao iz čuperak, postaju sve manji, Messier i više. Pogledajte ove Huni sa Huni.

Shelfies

Zaboravite autoportret, ljepota shelfies preuzimaju naše Instagram hrani. Volimo vidimo šta naši omiljeni dame imaju na vrhu ljepotu police, što čini ovaj novi trend nevjerojatno zarazna.

Top 10 Ljepota izgleda iz mode Mjesec SS16