LFW: Modne frizure koje možete učiniti kod kuće. (Da, stvarno je to tako lako!) | BA.rickylefilm.com
Kosa

LFW: Modne frizure koje možete učiniti kod kuće. (Da, stvarno je to tako lako!)

LFW: Modne frizure koje možete učiniti kod kuće. (Da, stvarno je to tako lako!)

LFW: pista frizura koje možete učiniti kod kuće. (Da su oni zaista tako lako!)

LFW: pista frizura koje možete učiniti kod kuće. (Da su oni zaista tako lako!)

#WhatSarahSaw

"Ove sezone sam volim napora za kosu", rekao je frizer Luke Hersheson u backstageu na Roksanda Ilincic. "Nisam u komplikovan, preko referentni stilova - Mislim da je ostvariv i jednostavan je put naprijed". Pa, kako je stvoriti prekrasna Roksanda izgledati? "Pripremite se za kosu L'Oreal Professionnel Tečni Art konstruktor (10 €), a zatim se koristi moje ruke da ga povući natrag u konjski rep. Stvorio sam meki val od sredine dužine do kraja sa širokim cijevi Tong i prskaju L'Oreal Professionnel je Tečni Art Fresh Dust (8 €) za dodatnu teksturu. I to je to! " Pa skoro... Ako želite da ponovo tačan izgled, morat ćete Accessorise svoj izgled sa velikim izjavu luk. Malo iza pozornice tajna: Luke koristi od neoprena tkanina za stvaranje kosu pribor Roksanda!

Luke nije jedini profesionalac na LFW koji su se odlučili za jednostavno...

Dud Sam McKnight

"Misli na engleskom, mislim Undone, i mislite da je stvarno", rekao je Sam ultra cool, malo grunge Mulberry djevojka. "Ja spritzing u Frederik Fekkai je vosak u spreju (15 €), a zatim koristeći ghd (100 €, www.ghdhair.com) stvoriti blagi zavoj. Za kraj, ja ispravljanje slučajnih sekcije, tako da to nije isto tekstura tokom ". Lako da radim? Krpelja!

Matthew Williamson Global ambasador za Toni & Guy dlake Upoznaj Ormar Mark Hampton

. "Ove sezone sam otišao za jednostavnije i manje pretrpan Izgled je bez napora, sjajna i glamurozni: Blow-osušite bure četkom i Tong završava sa Toni & Guy je Glamour Jumbo Tong (20 €) Zatim tease kose na kruni za. Dodatni volumen. Završite s Toni & Guy je Glamour snažno učvršćivanje Hairspray (7 €) da bi kosa na mjestu ". Gotovo!

Jonathan Saunders Luke Hersheson - Da, to je Luke opet!

"90-ih godina, LA i minimalne", samo su neke od ključnih riječi Luke se koristi za opisivanje Saunders djevojka. "Ja tonging kosu i razbijajući se L'Oreal Professionnel je Tecni Art Fresh Dust (8 €). Neki kosa je uvučen iza ušiju da ga taj dodatni stav". Et Voila!

Burberry Neil Moodie

"Danas su djevojke postaju sočne, sjajni udarac-osuši", rekao je Neil je prekrasna sjajna kosa na Burberry. "Ja koristim Moroccanoil je Frizz Control (19 €) i Styling Cream (23 €) za stvaranje glatke, sjajne završne obrade, ali onda sam razdvaja krajeve i razbijajući se za 2. Dan feniranje osjećaj kolekcije. Ima twee se tako želimo da se osigura kosu ostane hladna i opušteno da ostanu u skladu s klasičnim Burberry djevojka ".

Christopher Kane Redkens kreativni konsultant Guido Palau

"To je vrlo jednostavno danas. No čudno trikova ili čineći kosu u nešto što to nije", rekao je Guido u odnosu na prirodno Kane djevojka. "Tražili smo da devojke peru kosu, a onda smo je ostavio prirodno osuši. Dao sam kosu dodatni sjaj s dijamantnim ulje Redken je (24 €) i bilo koje djevojke sa tanku kosu dobio suptilne poticaj korijen sa svojim Powder Refresh ( 15 €) ". Guido završio s jednom važnom vrhom. "Nemojte koristiti četku ako ostavljajući kosu da se prirodno osuši; samo pokrenuti prste kroz nju - to će učiniti trik". Sada kada možemo učiniti!

Sve što trebate učiniti je odabrati izgled - to je tako jednostavno!