Liar TV Show: neodgovorena pitanja iz epizode 1 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Liar TV Show: neodgovorena pitanja iz epizode 1

Liar TV Show: neodgovorena pitanja iz epizode 1

7 pitanja imamo nakon prve epizode 'Liar' sinoć

Kao i čaše za vino: so.many.questions. 🍷🍷

Sinoć vidjela prvu epizodu ITV Liar emitovan na TV - i gledaoci su zahvaćena od samog početka.

Samo čitati o ako ste gledao cijelu prvu epizodu Liar.

Program vidi dvije verzije iste noći izaći na vidjelo, ona u kojoj ženski lik Laura (glumi Joanne Froggatt) je silovao, a drugi da je sporazumno seks, prema Andrew (Ioan Gruffudd), čovjek Laura otišla na sastanku s.

Je uzbudljivo prvoj epizodi nas zbunjena i ne možemo čekati da gleda u narednih 5. Ali imali smo niz pitanja koja su ostala naizgled bez odgovora od strane pisaca. Ove 7 su naš najveći spaljivanje.

Zašto je Laura odjeću se uzeti kao dokaz kada oni nisu bili one koju je nosila tokom njene muke?

Žrtve seksualnog zlostavljanja je rečeno da pokuša da ne tuš i držati na izvornom odjeću dok su prijavili svoje kriminala i da prođu fizički pregled. Međutim, razumljivo, jedna od žrtava prvih stvari nađu žele da to postaje čist. Laura uklanja svoju odjeću i tuševi, kada je probudi ujutro nakon njene muke, i odlazi da prijave zločin u nove odjeće i mokre kose. Dakle, zašto su se skine u dokaze kada su oni bili ti je stavila na nakon tuširanja? Šta joj se dogodilo odjeću iz prethodne noći?

Kako je forenziku propustio čaše za vino u mašini?

Zadnjoj sceni imali na Twitteru zbunjen. Laura objašnjava njena sestra vjeruje Andrew joj drogiran, prelaskom čaše kada je otišla da se slika u drugoj sobi. Ona tvrdi da je pio iz stakla sa ruž mrlje kada se vratila, a zatim stavite čaše u mašini da sakrije dokaze. Pa zašto forenzike ostaviti ove naočale, a ne da ih ispitati?

Zašto bi Andrew morati zamijeniti čaše za vino, kada je sipao vino?

Narednih vino se odnose na pitanje je zašto bi Andrew čak potrudio da zamijene čaše za vino na prvom mjestu. Sigurno da je hteo droge Laura, on bi stavio supstance direktno u njenu čašu vina, a od njegove do tada zamijeniti gotovo. On je sipao vino na prvom mjestu, tako da je mogao i onda radi.

Da li je njegov telefon stvarno izgubiti baterije?

Činilo se prilično pogodan za Andrew da mu je telefon baterija umro baš kao što je posegnuo za to rezervirati taksi kući izvan kuće Laura. Dok je vjerojatno legalno, ovaj potez mogao biti Andrew je put u kuću njegova pratilja je na prvom mjestu i dokaže da je planirao napad ako je to u stvari i dalje radi.

Može li cijela stvar je izbjeći ako oni samo imali Uber?

Ne, stvarno. Dok su neki GLAMOUR zaposlena su uvjereni taksista koji je vozio Laura njen datum je odgovoran za nju napad (hmmm), drugi su istakli da je razlog Andrew boravili u Laura tako dugo je zato što je njegov taksi je trebalo da preuzme nevjerovatnih 40 minuta stići. Sigurno da su imali Uber, automobil bi stigli u kratkom 5 minuta? Ko zna.

Kakav značaj ima aferu Laura sestre sa svojim bivšim imate?

Moramo da budemo iskreni, mislili smo stvari su malo nategnuta kada je otkriveno da je Laura sestra imala aferu s Laurom bivši dečko Tom. Ali mora imati neku vrstu značaja negdje niz liniju, zar ne?

Ono što se dogodilo 'posljednji put' - i šta medicinsku istoriju Laura imaju veze sa svime?

Mi stalno slušam stvari o onome što se dogodilo Laura 'posljednji put'. Na primjer, kada muž Laura sestre čuje o silovanju, on kaže: "Da li policija zna za prošli put?" Pitamo se šta bi to moglo značiti, i da li je nekoliko zaključaka Laura je mentalno stanje uma ima bilo kakve veze s tim. Zanimljivo.

Svi televizijski programi vam * potrebno * gledati u 2017. Godini