Loše loše poslednje serije finala - TV emisije | BA.rickylefilm.com
Kosa

Loše loše poslednje serije finala - TV emisije

Loše loše poslednje serije finala - TV emisije

Da li ste Breaking Bad Bore?

Moje ime je Jo Elvin i ja sam, po svemu sudeći, a Breaking Bore. To je bila oznaka stvorio jedan od mojih Twitter drugara da me opisuju - i tisuće poput mene - koji su zadnji prosipanje naše uzbuđenje sve više društvenih medija, jer su naši omiljeni TV show je konačno vraća. Pa, ja ne mogu pomoći. Breaking Bad, po mom mišljenju, je najbolja TV emisija koja je ikada postojala. Nisam sam. Mi Breaking otvora su agoniji za gotovo 12 mjeseci, čeka posljednje ikad osam epizoda TV serije koja nas je zahvatila pet godina. Jučer, zahvaljujući Netflix Velikoj Britaniji, dobili smo naš prvi fix nove serije. I to je bilo sve što smo se nadali.

Ako niste ikada vidjeli Breaking Bad, dozvolite mi, u prvom redu, da ponudi svoje najdublje saučešće. Vi ste tako propustili na TV fenomenu. Ali ja ću pratiti ovaj brzo sa ukupno ljubomore: možete dobiti u kutiju setovima, siguran u znanje koje imaju mnogo mnogo sati televizijskih radosti koje dolaze.

Do sada ste vjerojatno znate osnove - srednje škole nastavnik hemije Walter White saznaje da umire od raka. On počinje kuhanje metadonu da nagomilaju što više novca što može za svoju porodicu u vrijeme koje je ostavio. Ono što je pratio bio je zaista raspamećujuće put kao da gledamo Walt transformaciju od blagih manira Joe Average to zastrašujuće kralja droge. A šta vožnju - stresno, uzbudljivo, uznemirujuće, srceparajuće, a često i neopisivo nasilni. Ali isto tako uspeva da bude istinski smiješno, zahvaljujući ubica jedne obloge i nevjerovatan nastupe Bryan Cranston kao Walter i Aaron Paul, kao Jessie, njegova punk bivši učenik i vjerovatno poslovni partner.

I to je ono što čini šou pucketanje - krajnje upija odnosa. Svi koji su uključeni s Walter - njegova supruga, Skylar, njegov DEA brat-in-zakon Hank, čak i njegovi urnebesno ljigavih advokat, Saul Goodman - će, kao i on, da se zauvijek promijenili.

Ali ako su samo ne u mom Breaking Dosada, tu je plus strana za vas. U samo sedam nedelja od sada, ja ću vidio posljednje ikad epizode. I kao i svaki drugi Breaking Bad ljubitelj znam, ja halapljivo proždire svaku epizodu čim sam mogao, a već oplakuju svoj kraj. Ozbiljno, neko postaviti SOS telefona uskoro, hvala.

Nikada je TV bio tako dobar. Evo zašto.