Muške seks igračke i zašto devojka na Internetu misli da ih treba prihvatiti | BA.rickylefilm.com
Kosa

Muške seks igračke i zašto devojka na Internetu misli da ih treba prihvatiti

Muške seks igračke i zašto devojka na Internetu misli da ih treba prihvatiti

SEX pitanje dana: Da li mu seks igračka kupiti?

Prodaja muških masturbatori su skočila i prema spolu bloger djevojka na Net, posjeduje (ili ne posjeduje) se kaže više o našim seksualnim životom nego što mislimo.

Moj omiljeni seks igračke su oni nikada nisam koristi na sebi. Oni ne samo sjediti skupljaju prašinu, iako: Koristim ih na moj partner. Imamo veliku kolekciju muške masturbatori - cijevi, rukavi i limenke koje klizi preko njegovog penisa. Oni su najbolje stvari u mojoj kolekciji seks igračka, i mislim da svaka prava devojka imate jedan.

Nedavno istraživanje Channel 4 otkrio da je jedna trećina odraslih imate seks igračka neke vrste. Međutim, dok neki smatraju gotovo standard, muški masturbiraju ipak dobiti ozbiljno loš publicitet. A ja to: neki od prvih modela je izgledao kao nešto iz horor filma. Mogu samo da zamislim da je 17:00 u petak na sastanku dizajn seks igračka - neko nacrtao bum u limenci, svi su rekli "Da, to ću učiniti!" onda svi odšetao van u pub. Naravno, još uvijek možete kupiti te mogu propalicama ako je to tvoja stvar, ali u 2016. Godini ima mnogo više modela za izabrati iz. Uzmi moj Fleshlight FlightPilot, na primjer, da izgleda kao futuristički koktel šejker ili gadget-cool 'guybrator' Pulse, koji izgleda kao nešto Batman bi drkam s.

Možda je to zbog ovih puno hladnije ponude, da je prodaja muških seks igračke su skočila. Prema LoveHoney muškog masturbatora da vidi što je ogroman porast 72% prodaje u protekle dvije godine.

Iako više momci kupuju, stigme i dalje. U jednom 2014 anketi, na pitanje da li bi razmislite o kupovini igračka za solo use, 22% muškaraca je rekao 'nema šanse.' Muško moji prijatelji objašnjavaju da postoji razlika između žena koje koriste vibratore - seksi i senzualna - i momak koristeći masturbatorka - očajni i jezivo, očigledno.

Pa, ja se ne slažem. Ova ideja da je muška seksualnost je nekako prljav nužnost dolazi iz istog sumnjive obrazloženje što nam govori da muškarci žele ili trebate seks više nego mi. Male želje se uzima zdravo za gotovo, ali ženski želja je češće viđen kao politička izjava: moj vibrator je "osnaživanje" ali guybrator je "jezivo".

Naša ideja o tome šta je i nije seksi je često vođen ravno momci - to je razlog zašto članaka na seks obično ilustrovani sa jedra ženski dekolte, a ne čvrsto, muški, Calvin-Klein-odjeven bum. Onoliko dugo koliko muškarci misle da muškarci masturbacija je dosadno, bruto ili sramotno, mi ćemo biti zaglavljen sa seksualnim narativ koji zanemaruje ono što žene zapravo može naći seksi.

Grli muški pol igračke nas približava svijet gdje smo prihvatiti navike masturbacija svima i seksualne želje kao jedinstven. Ponekad osnaživanje, ponekad izazivajući, ponekad samo stvar koju trebate učiniti prije nego što se na spavanje.

Pa zašto mislim da treba da imate muškarca masturbator? Na jednostavnoj razini, jer oni su zabavno. Proveo sam bezbroj subotom s mladićem, njegova guybrator, porno flick i kez: Ne želim nikoga drugog da propustite! Uživam ih koristi - to je kao da daje posao ruku sa supersile.

Što je još važnije, iako, ako pravo žene mogu pokazati ljudima da je njihov masturbacija može biti turn-on za nas, mi osporiti ideju da polovina stanovništva je "prljava", a druga polovica je "frigidna. ' Mi ćemo se približili svijetu koja ne sramote ljude zbog svoje seksualne želje, a više ozbiljno shvata ženski seksualnu želju. Ko je sa mnom?

Žena na netu 's novoj knjizi Kako loša djevojka Fell In Love je sad (8 €, Blink Publishing)