Najbolja muška kosa - top 10 kosa za kosu 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Najbolja muška kosa - top 10 kosa za kosu 2018

Najbolja muška kosa - top 10 kosa za kosu 2018

The mousse oživljavanje: 10 najboljih Mousses kosu

Prošli su dani kada je kosa mousseu kosu ljepljive, ljepljiv i teško. To više nije proizvod nismo koristi od 80-ih godina; kosa mousse je vlasništvo donekle povratak.

Savršen za stvaranje volumena i teksture u brave, mousse se najbolje nanosi na vlažnu kosu pri korijenu i kroz grivu, ali se mogu koristiti za dodatno čekanje ili naglasiti razbarušeni talasa na kosu kosu.

Povratak mousse ide ruku pod ruku sa velikim pregib oživljavanje AW16. Big, skokovito talasi imaju veliki trenutak i kosu mousse je savršen proizvod naglasiti vašu prirodnu uvijanje i volumen prije stajling.

Bacite pogled na ispod 10 najboljih musevi kosu, nove i stare.

Sachajuan dlake Mousse, 20 €

Srednje učvršćivanje kose pjenu Sachajuan će napustiti vašu kosu mekom, što je podvig za karakteristično hrskavi proizvod. Ali to ne kompromis na čekanju i osjeća gotovo uređaj na brave.

L'Oréal Paris Elnett Strong Hold Volume Creme de Mousse, 5 €

Ono što je bolje nego klasična L'Oréal Paris Elnett lak za kosu? A mousse verzija, naravno. Nova serija uključuje mousse sa snažnim čekanje, jedan za kovrče, a drugi za volumen.

TRESemme Savršeno Undone Wave Stvaranje Sea Foam, 5 €

A super meka formula sa svojstvima vala poboljšanje, TRESemme je mousse je ured favorit. Takođe miriše prilično lijepa, previše.

Aveda Phomollient Styling pjena, 7 €

Ovaj sladak pjena miriše na pepermint i klizi kroz kosu s potpunom lakoćom.

Bumble and Bumble gušću Cijeli obrazac Mousse, 22 €

Želite deblji izgleda i osjećaj brave? Bumble and Bumble je kultni klasik ozbiljno donosi i impresivno trajne čekanje.

Kevin Murphy Bodybuilder mousse, 19 €

Ovaj mousse vredi cijenu. To će dati kosi se drže u beachy pogledati ceo dan sa dodatnim bonus koji miriše rajski notama narančine korice.

Lee Stafford Coco Loco Coconut Mousse, 5 €

Opcija novčanik-friendly, Lee Stafford je mousse ostavlja kosu osjećaj teksture i mirisa da si bio isključen na tropskom odmoru.

Oribe Surfcomber razbarušeni Tekstura Mousse, 18 €

Oribe je mousse oseća varljivo lepljiva, ali nakon obavljenog na kosu, tekstura rastvara savršeno ostavljajući na svom mjestu predivno razbarušena brave.

Living Proof Timeless punije Mousse, 15 €

Living Proof je punije mousse radi upravo ono što kaže da će dajući svoj volumen kose koja niste ni znali da ima u njemu. To će također uhvatiti one Wispy, Flyaway dlake dok je još oseća dodirljiva.

Ouai Soft Mousse, 22 €

Ouai formula je izuzetno teško nadmašiti. Od meke, lagane teksture za ukusne miris, to je posebno velika za kraće kose koji treba lift. Dobar posao, Jen Atkin!