Najbolja žena u godini dodjeljuje nagradu za kosu i šminku - poznatu ljepotu | BA.rickylefilm.com
Kosa

Najbolja žena u godini dodjeljuje nagradu za kosu i šminku - poznatu ljepotu

Najbolja žena u godini dodjeljuje nagradu za kosu i šminku - poznatu ljepotu

Best ever GLAMOUR Žene of the Year ljepote izgled

Uz ovogodišnji GLAMOUR Žene of the Year Awards brzo približava, odlučili smo da se vratimo na naše omiljene frizerski i kozmetički trenutke iz prošlosti slavnih gostiju.

Od Elle MacPherson je skokovito uvojci na Neelam Gill hrabar obrve smo vidjeli sve to na woty nagrada. Budite sigurni da nas obavijestite koji izgledaju ti je omiljena!

Kate Hudson, 2015: Voljeli smo Kate čuperak na prošlogodišnjem woty nagrade - uparen sa ovim bakra smoky eye je zadivio na crvenom tepihu.

Suki Waterhouse, 2015: Mi ne očekujemo ništa manje od veličanstvene supermodel Suki - nju plavuša brave su osmišljeni na njen potpis muke tekstura sa srebrnom smoky oka. Rock chick šik u to je najbolje.

Neelam Gill, 2015: Kao lice Blink Brow Bar, smo znali neelam imao ubicu obrve, ali u paru sa ovim tamnim sjenilo. Oni izgledaju über kul.

Perrie Edwards, 2015: The Little Mix djevojke uvijek bude u redu kada je u pitanju njihova ljepota izgled, ali mi ozbiljno volio Perrie oreol pletenica. Valovitom komada prepušteno uokviruju lice zaista završio sa ovog boho vibe.

Fearne Cotton, 2015: Fearne je uvijek glamurozan na woty crvenom tepihu, ali posebno voleo ovu skokovito feniranje je nosila prošle godine. Ne možemo čekati da vidimo šta ona ima u trgovini za ovu godinu.

Ella Eyre, 2015: Ella prekrasna uvojci bili u punoj snazi ​​na prošlogodišnjem woty nagrada, njen ombre ton je savršeno sa svoje crvene usne. Možda ćemo čak morati kopirati ovo izgleda sami za nagrade za ovu godinu.

Alexa Chung, 2014: Tražim prilično u roza, Alexa pogled na woty Awards 2014 je imao sve ljepote stola govori. Njen boho podignuta kosa i da breskve za usne? Savršenstvo.

Jenna Coleman, 2014: Jenna zapanjio sa raščupanu valova i zlato oka.

Victoria Beckham, 2013: Victoria potpis bronzani ten izgledao neverovatno sa ovim smoky eye i rosne sjaj.

Mollie King, 2013: Mollie je bio vrhunski bombu plavuša na 2014 nagrada sa ovim lepršavi trepavice i bubblegum pink usana.

Frankie Bridge, 2013: Frankie rekao zbogom njen potpis pixie crop sa ovim raskošnih duge talase, u pratnji sparnom oka.

Jessica Alba, 2012: Jessica prirodan izgled u 2012. Woty nas je ljepota narkomani govori. Njen rosne sjaj i sjajna usne stvarno ju je sjaj.

Rosie Huntington-Whiteley, 2011: Rosie nikad ne razočara kada je u pitanju njena ljepota izgled, ali joj je šminka na woty nagrade 2011. Godine je od zaglavljena u našim glavama. Njen debeo usne izgledala sjajno u ovom ružičaste ruže hladu.

Kim Kardashian, 2011: Voljeli smo Kim meke glam na woty nagrade u 2011. Godini, uključujući i odgovarajući breskve obraza i usana. Ali to je bio njen lepršavi trepavica smo najviše bili opsjednuti.

Elle Macpherson, 2005: atavizam na Elle skokovito lokne na nagrade woty 2005 - koji su od tada zaglavio u našim glavama.