Najbolji feministički podcasti 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Najbolji feministički podcasti 2018

Najbolji feministički podcasti 2018

7 feminističke podcastove trebate slušati odmah

Jutarnje putovanje upravo dobio mnogo bolje 🎧

Ako postoji jedna stvar koju ne mogu dobiti dovoljno, to je podcasta. Koristan, zabavan i pun sočnih informacija (ako izaberete mudro), oni su nužnost za dugo putuje do posla i lijeni nedjeljom. I dok smo mi vole odlučan zločin podcast (zdravo, serijski), ništa bolje nego dobro, feministkinja, djevojka razgovor.

Od anti-e *** sramoćenja udario Muškarci smo F *** ed, na urnebesnu 2 Dope Queens, evo sedam feministička podcastove morate slušati odmah.

Momci, F *** ed

Feministička duo Corinne Fisher i Krystyna Hutchinson su žestoko prljavi u svojim široko popularan anti-e *** sramoćenja podcasta serija Muškarci smo F *** ed. Komičarima otvoreno razgovaraju o svojim najluđim seksualna iskustva i momci intervjua oni su spavali s kako biste saznali više o sebi, dok dekonstrukcije stigme često vezan za seksualno žene. Teži pitanja kao što su seksualni napad i verbalno zlostavljanje su zajedničke teme za razgovor kasnije u seriji.

2 Dope Queens

Američka BFFs Phoebe Robinson i Jessica Williams su komičan moć duo. Njihova podcasta 2 Dope Queens je urnebesno diskusija o svemu, od romantike i trci za putovanja prirodnu kosu i život u New Yorku. Njihova podcast je bio toliko popularan da HBO pokupio prošlog ljeta za TV adaptaciju, koja se prikazivala prošlog mjeseca. Par je također domaćin žive komedija pokazuje u Brooklynu.

The Guilty Feministička

Komičar Deborah Frances-White snima njen podcast s posebnim gostima i živom publikom kao ona govori sve stvari moderni feminizam otvarajući se o njihovoj nesigurnosti, hipokriziji, i strahovi na kojima se zasniva njihova načela i vrijednosti. Sve sa svežanj smeha, naravno!

Žene Hour

Lena Dunham 2015 podcast Žene Hour je i dalje klasik. Širom miniserija, djevojke zvijezda imala je gostovanja iz poput Gabourey Sidibe i Jamie Lee Curtis. Ona pokriva sve od prijateljstva, i duhovnosti do nesigurnosti tijela i, dok su sampioni druge žene u tom procesu.

Stvari mama Never Told You

Samozvani podcast supruge Cristen Conger i Caroline Ervin razgovarati o ženstvenosti, spola i roda. Sa preko 800 epizoda, to je sigurno reći da sam pokrio svaki život drama u knjizi. Humor i savršeno tempiran jednom ulošci su bonus.

RuPaul: Koja je Tee

Ako si kao opsjednut RuPaul je Drag Race kao i mi, da ćete voljeti ovaj. U njemu, RuPaul i Michelle Visage o svemu pop kulture i dati savjet o svim aspektima života.

Crne djevojke Talking

Kao što naslov može predložiti, ova popularna podcast vidi grupa od četiri crne žene dolaze zajedno da razgovaramo sve stvari pop kulture, ljepote, glazbe i borbe svakodnevnog života.