Najbolji frizeri i saloni u Londonu | BA.rickylefilm.com
Kosa

Najbolji frizeri i saloni u Londonu

Najbolji frizeri i saloni u Londonu

Najbolji London frizera kako dodati na svoju malu crnu ljepotu knjiga

Oni su mane atrakcija!

Potrebu za novu frizuru inspo ali nemam pojma gdje da idem? Želeći da hrabro u kotlet na kraći frizuru ili možda probati nove fallayage trend?

Imaš sreće, jer smo zaokružili najboljeg frizera u Londonu, gdje možete dobiti rez ili u boji (ćete ići na zlatne plavuša, brineta nijansu ili usudio da ide sivo?) Jedan od A-Lister omiljeni stručnjaka. Nema na čemu.

6 Lansdowne Mews, London W11 3AN.
Početna kralju boja, Josh Wood, i njegov bend super stilista, ovo je kosa destinacija za ljubitelje boje i ozbiljno-u-kosi-znam. Sa klijentima, uključujući Saoirse Ronan, Laura Bailey i Alice Liveing, vi ćete biti u dobrim rukama.

1 Fournier Street London E1 6QE,
istočna granica Dvojac u Spitalfields ima savremenim udobnost i retro stilu sa 50-danski rezanje stanica i vintage TV. Knjige u za svoj potpis usluge koje kombiniraju vrhunsku stilu sa svakodnevnim nošenje. Instant Pramenovi, nudi šest nivoa lifta u pola vremena, također je novo na meniju.

58-59 Margaret Street, London, W1
Nikole laskavu način s bojom ju je stekao zavidnu spisak A-liste klijenata, uključujući Kate Winslet, Kate Moss i Cate Blanchett. Njen novootvoreni salon pod John Frieda kišobran može pohvaliti zvjezdani tim. Možete čak i rezervirati sa globalnim kose ikona Sam McKnight, mozak iza mnogih od najneverovatnijih pisti izgled. Vidimo se u redu.

34-36 Harrington Road, London, SW7 3ND
To nije često možete imati sesiju stilista skratila kosu, ali kad nije na pogodak za uber-klijente, kao što su Pixie Lott, Neelam Gill ili Estee Lalonde, možete rezervirati sa Larry u prisebnost salon visi-out. On je također specijalist u muškoj grooming, tako da možete uzeti tvoj dečko s tobom.

28 Market Place, London W1W 8AW.
'Grammable' salon ovo je super mjesto da se druži s prijateljima. Uzmite pick iz njihovih potpisa udarac-osuši i više-dos; Mislim labave valova i pletenice sljedeći nivo. Ili, ako vam se sviđa a tipple, knjigu sa devojkama u četvrtak navečer za dna Prosecco zajedno sa svojim blowdry, 43 €.