Novo izdanje lepote Februar 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Novo izdanje lepote Februar 2018

Novo izdanje lepote Februar 2018

U novom broju GLAMOUR Is Out Now!

Sretna Nova godina! Pobrinite se da počne 2015. Godine sa novim GLAMOUR. Evo pregled onoga što je unutra.

Jessica Chastain "Želim igrati inteligentne žene"

U proteklih nekoliko godina naša poklopac zvijezda je postao jedan od najtraženijih imena u Hollywoodu. Ona je razgovarao s nama o njoj perfekcionista tendencije, karaoke i zašto postoji potreba za više žena u filmskoj industriji.

Zaljubiti u svoj posao

Od voditelja, na prostor naučnik, razgovarali smo sa osam žena koje su zaista, zaista vole svoj posao da otkriju tajnu karijeru sreće. Pročitajte ovo i reći zbogom do ponedjeljka ujutro strah za dobro.

Moramo da razgovaramo o
Broadchurch

To je 'whodunnit "koji je postao nacionalni razgovor tačka - i jake ženske uloge su nas vole čak i više. Sa sezone dva preuzimaju naše ponedjeljak noći, uhvatili smo se sa ženama Broadchurch (i pokušala da ne fan-girl Olivia Colman).

Ono što Kendall učinio sljedeći

Ako ste mislili reality TV i vjerodostojan modnu karijeru su međusobno isključivi, razmislite još jednom. Kendall Jenner - ona je Keeping Up With The Kardashians slavu - postao je pisti i poklopac zvijezda. Mi smo zacrtali njen meteorski uspon u bona fide modnih favorita.

Gustu kosu? Tanke kose? Imamo sve pod kontrolom

To je vrijeme da prihvate svoj teksture prirodne kose. Bez obzira da li imate grivu guste uvojcima, ili finije brave, imamo konačni rez i najbolje proizvode iskoristite kose imaš.

Da li je vrijeme da se prestane listanju?

Da, govorimo o Tinder. Bilo je vrijeme kada je to bio način da se upoznati nekoga (čak i poznate ličnosti su bili tamo), ali je na zabavljanje aplikaciju imao svoj dan? Bivši Tinder-ovisnik objašnjava zašto je ona nad njim.

Idi svijetle, idite Bold

Tanka je linija između pametno sukobili grafike i izgleda kao da si se obukao u panici. Mi ćemo vam pokazati kako da bude u redu.

WIN a Mulberry torbu!

Pročitali ste tako, imamo slučaj Mulberry Clipper vrijedi 1 € za osvojiti. Skidaj ruke po pitanju februara GLAMOUR da biste saznali kako da to tvoje napraviti.