Ocena: Prijavi kao neprikladno Monaci Delle Terre Nere | BA.rickylefilm.com
Kosa

Ocena: Prijavi kao neprikladno Monaci Delle Terre Nere

Ocena: Prijavi kao neprikladno Monaci Delle Terre Nere

Hotel Review: Monaci Delle Terre Nere, Sicilija

Krajnji zemlja CHIC povlačenje.

Naša top 5

Vibracije

Zemlji Vibe laid-back na Monaci je dovoljno moćan da biste čak i modni stres-head (ko, ja?) U oličenje hladnoću. Potopiti u porotnika zemljišta sa 360 Views stepenu njihove impresivne vinograd, more, i, naravno, Mount Etna. Spokojan pejzaž u Monaci i rustikalno dizajn seoska kuća će vas ostaviti osjećaj odmah opušteno i pitajući se zašto ne živite na vinograd cijele godine. Hotel ima unutarnji i vanjski barovima, gdje gosti mogu uživati ​​aperitiv uz živu jazz glazbu u večernjim satima, slikovito beskonačnost bazen i bicikli na raspolaganju gostima da istraže impresivne osnovi.

Osoblje

U Monaci tim ukrao šou. Uz izvanredan usluge ovog all-star ekipa zaslužuju posebno priznanje. Vlasnik Guido Coffa se može vidjeti druženje sa gostima na večeri, i prijem Manager Nino Lo Presti imali bezbroj nevjerovatan preporuke o aktivnosti na Siciliji i pobrinuo naš boravak je bio jedan za pamćenje. Strast i posvećenost Monaci tim da se njihova Eco-Bio način života je jedinstven i inspirativan. Bilo da se radi degustaciju vina, helikopter vožnju, privatnoj večeri ili nekretninama obilazak tražite, tim u Monaci su tu da pomognu.

Hrana

Restoran Locando Nerello je postavljen na svoje predivna terasa u ljeto i zatvoreni u ostalim godišnjim dobima. Njihov jelovnik odražava Monaci posvećenost svoje Eco-Bio identitet, može se pohvaliti meni koji se sastoji od sastojaka koji su ponosno uzgajaju "0km away" - krajnji svježinu garancija. Njihova predanost Slow Food pokreta može se vidjeti u izvrsnom ukusu i kvalitetu njihova hrana.

Sobe

Postoje dvadeset i jedan sobe i razbacane apartmana na Monaci za izabrati iz, sa dodatnim opcijama stanovanja trenutno u razvoju. Svi smještaj ima originalne elemente kao što su hrastove grede ili kamenih zidova, dodajući da Monaci je rustikalni šarm. Guido je sačuvala istorijski identitet i lokalne tradicije uključivanjem tragovi prošlosti zgrade sa moderne umjetnosti i dekoracije. Moja soba je imao panoramski balkon i jacuzzi s pogledom Etna i vinograda; idealno mjesto da se upuste u čaši Etna vina dok potapanjem u poznatom sicilijanskom zalazak sunca.

Mount Etna

Nakon 10 dana sicilijanski putovanje, jedan od mojih ističu uspomene boravi Mount Etna. Neverovatan pejzaž i pogled s vrha su za razliku od svega što sam ikada vidio. Samo 30 minuta od Monaci Estate, Etna je mora-vidjeti za turiste i imala je veliki uticaj na samom hotelu. Vino proizvedeno na vinograd ukrao posebno mjesto u mom srcu i mene je ostavio sanjaju od Monaka Etna crveno. Dok se ne vratim, možete pronaći da mi očajnički traži usluga u Velikoj Britaniji.

Monaci je savršeno mjesto za planiranje sljedeći povlačenje i otvoren je tijekom cijele godine, rijetkost za butik hotela u Siciliji. Sobe popuniti brzo i hotel je gotovo uvijek u potpunosti žuti karton za vikend, pa budite sigurni da planirati unaprijed. Bilo da je vjenčanje, godišnjicu, ili poseban bijeg, Monaci služi neke ozbiljne ležernom luksuz.

Sobe početi od oko 130 € na Monaci Delle Terre Nere. Posjetite
www.monacidelleterrenere.it/en