Osloboditi temelj i nove fondacije jesen 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Osloboditi temelj i nove fondacije jesen 2018

Osloboditi temelj i nove fondacije jesen 2018

Skinite temelj je u trendu - ali to su nove baze Zaista smo uzbuđeni

Najbolji u bazama ove sezone.

Pretpostavljamo da nismo jedini koji se pitao da li je ljepota svijeta poludeo kad smo čuli peel-off temelj je napravio svoj debi.

Naravno, svi smo za isprobavanju novih stvari, ali ovo izgleda nekako. Lud, zar ne?

Pa tehnički, ovaj novi korejski proizvod ljepote (Not4U Real Patch kože) zapravo ne radi kao temelj. To je tonirana, ali se koristi prije temelj. Radi stvaranjem barijeru između kože i šminka, kao i zaštiti izvana agresorima kao što su zagađenje. Ali najznačajnijih karakteristika? Njegova peel-off prirode.

Je "temelj" je službeno trend, sa YouTubeano izobilju dajući mu go. Raye Boyce je video je gledao više od 300.000 puta - i daje najbolje all-round pregled. Recimo samo da je funkcija Peel-off nije baš pasti oluje!

Nismo sigurni kako se osjećamo o zastrašujuće izgleda peel-off formule (plus, ovaj korejski proizvod se ne čini da će biti dostupan u Velikoj Britaniji publiku u svakom slučaju), ali ovi novi i predstojeći baze svakako imaju našu pažnju.

Estee Lauder Double Wear Nude, 32 €, Available Now

Love EL originalni Double Wear, ali da je može osjetiti malo teška za svaki dan? Brend je slušao, i razvija ovaj upaljač, svježija obrada koja daje isti velike prirodne mat ali oseća više nosive.

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra Longwear Foundation, 35 €, Dostupno septembar

Malo veću pokrivenost od Candleglow temelj brenda, ali i dalje povećava prirodan, zdravi sjaj kože, Flawless Fusion je predvidljivo sjajan (slično kao svi neverovatnih baze LM-a).

Stila Stay All Day Foundation i korektor, 29 €, Dostupno sredinom septembra

Sa genije pakovanje i niz od 16 nijansi, upali smo za Stila najnovije ponude. To je lagan još neverovatno građevinsko, a dolazi sa korektor.

BareMinerals Barepro Performance Wear tekući puder, 29 €, Dostupno septembar

Toliko očekivani temelj je najveći lansiranje BareMinerals 'ove godine - i to je pobjednik u našim očima. Uz impresivan 30 nijansi, Barepro pruža prirodan mat izgled i odlično leži na koži. Mi smo manje 3 ovo.

Huda Beauty #FauxFilter Foundation, 32 €, Dostupno sredinom oktobra

U pravom Huda Beauty stil, predstojeći puštanje ovog brenda je stvorio pakao od puno buzz i da je obavijen velom tajne. Zvuči nevjerovatno, ipak. Huda opisao u svojoj reči sadrže "pigmenti kože usavršavanje koje će zamagljuju nepravilnosti, sakriti hiperpigmentacija, a sakriti nedostatke". San.