Otkriveno je četiri detalja i spojleri Downton Abbey | BA.rickylefilm.com
Kosa

Otkriveno je četiri detalja i spojleri Downton Abbey

Otkriveno je četiri detalja i spojleri Downton Abbey

SPOILER: Downton Abbey glumi negiraju romantiku

Downton Abbey glumi Michelle Dockery i Allen Leech imaju i negirao da su njihovi likovi se zajedno u seriji 4 emisije.

Michelle, koji igra na udovice Lady Mary Crawley, bio užasnut na prijedlog: ". Oooh, ja ne mogu da je On je moj brat-in-zakon!"

Dok je dodao Allen Leech: "Iako bi bilo odlično za dramu, ja ne mislim da bi bilo dobro za ta dva", rekao je on. "Koliko god da poštuju jedni druge, oni dolaze iz različitih svjetova."

Njih dvojica su već snimio nekoliko scena iz četvrte serije i otkrio da će se veže preko svog statusa samohranih roditelja.

"Mi ćemo provesti puno više vremena zajedno, od onoga što smo već vidjeli u ranim epizodama", rekao je Dockery. "Oduševljeni smo što od toga. To će ih oboje neko vrijeme prije nego što nađu nekog novog."

Tom Cullen će igrati Lord Gillingham, ljubav interes za Mary, dok je Allen Leech je nagovijestio da bi moglo doći romansa između njegovog karaktera i nova dadilja.

KOJI Downton Abbey GIRL STE?

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

IZVOR: TV Guide

4. Marta 2013. Godine, napisali smo.

Downton Abbey je otkrio svoj novi likovi kao snimanja počinje na seriji četiri. Tom Cullen će se pridružiti glumcima kao Gospodin Gillingham, opisao je kao da imaju istoriju sa Lady Mary.

Prema kasting bilješke, on je "dobro izgleda, vrlo karizmatični" sa "savršenim cut-staklo naglasak. On je topao i šarmantan, ali i jak čovjek s moralom." Bi mogao biti Matthew Crawley zamjena?

Ostali novi likovi uključuju Lady Shackleton, igra Harriet Walter, koji je prijatelj Dowager i moći da je preuzmu. Novi Zeland pjevač Dame Kiri Te Kanawa će napraviti cameo i da će pjevati dok je ona je gost porodice Crawley.

Emilia Fox majka, Joanna David će gost-zvijezda kao vojvotkinja od Yeovil i Julian Ovenden kao Charles Blake.

Još jedna nova uloga, Sir John Bullock, najavljeno je, iako, koji će mu igra nije bila. On je opisan kao cad stranka voli, koji "mora biti u stanju da deluje pijan".

Dole, Nigel Harman će se pridružiti glumcima kao sluga zove Green i šou je postavljen da uvede crnu karakter kao dio priče o rasi odnosima u 1920. On je opisao kao "muzičar (pjevač) na ekskluzivnoj klub u 20-ih godina. On je crn i zgodan. Pravi muškarac (a ne dječak) sa šarmom i karizmom... Sve u svemu trebalo bi da bude vrlo privlačan čovjek sa određenim wow faktor. "

Takođe je otkriveno da je spletkarenje sobarica Sarah O'Brien, igra Siobhan Finnerman, neće vratiti za seriju četiri. "Ne radim više O'Brien je potpuno odvratan ljudsko biće -. To je bilo super da se igra", rekao je glumica.

Shirley MacLaine će reprizirati svoju ulogu kao Martha Levinson, ali ne i do dugometražnog Christmas Special.

Izvršni producent Gareth Neame rekao: "Downton Abbey je video mnoge velike znakove posjetiti kuću tokom godina, a mi ne može biti više oduševljena dočekati nova lica koja će se pridružiti regularnom glumačkoj Downton u seriji četiri."