Pastelaža - šta je to i kako to dobiti | BA.rickylefilm.com
Kosa

Pastelaža - šta je to i kako to dobiti

Pastelaža - šta je to i kako to dobiti

Je pastelage novi balayage?

Sve što trebate znati o najtoplijeg novi trend kosu!

Balayage je bio go-to frizura za kozmetičke urednika, modela i poznate ličnosti tako za neko vrijeme - Mislim, da li si video Jessica Alba?

Balayage je tehnika za isticanje kosu gdje je ručno oslikana da se stvori diplomirao, prirodnog izgleda efekt boja - vrsta pernate, na neki način ombre. Trik je u tome da ne vidite gdje početi uspone i padove, čineći kosu pojaviti tečnosti i meka.

Obično radi u različitim nijansama plavuša i smeđe za suptilni, preplanuli izgled koji dodaje dimenziju na kosu, L'Oreal su pioniri drugi nivo u pokretu (veruj mi, to će biti ogroman) - nam omogućiti da vas upoznam da... Pastelage!

Šta je? Koristeći kombinaciju pastelnih tonova nanosi na kosu u balayage tehnike, Pastelage koristi prekrasna nijansi uskršnje jaje na kontura i obojite kosu na način koji je zabavan i univerzalno laskave. 

U doba Instagram, duge kose ne može biti više en-modi, ali sve to se osjeća tako pokušao i testirani; ima preko 2,8 miliona #pinkhair poruke. Pastelage je novi i uzbudljiv način da se to #mermaidhair, ali na jedinstven, besplatan i 100% Instagram-dostojan način.

Nemojte nas vjeruju? Onda pogledajte GLAMOUR službenik, Ciara Sheppard, dok pokušava #Pastelage za sebe!

Bilo da želite da se miješaju i poklapaju ili odaberite samo jednu nijansu, raspon živopisne opcija iz L'Oreal su glavni. Od mekog Sunset Coral na hrabar Iced Mint, ove boje su potpuno mešati i traju do 12 šampona post-servisa.

"Žene osjećati oslobođen i to nailazi ne samo u izboru načina života, ali način na koji oni nose svoje kose i boje koje u sebi sadrže u svoje izgled", kaže L'Oreal Professionel uredničke ambasador, Adam Reed.

Dostupno u L'Oréal Professionnel salonima ovog mjeseca, lansiranje je podržan sa ekskluzivnim meni koji uključuje sljedeće tehnike boja: 
 
• #PASTELAGE: Razigrani pastelnih tonova koji se nanose pomoću balayage tehnike
• #MERMAIDHAIR: Ocean inspirisan boja s jakim kontrast tonovi
• #CANDYHAIR: mješavina tri ili više besplatne tonova od korijena do vrha
• #ROOTMELT: Vibrant tonova koji se topi u kosi i otkrivaju mekom hlad
• #PEEKABOOHAIR: Sakriven boju koja nasumično peeks kroz kosu

Cena #COLORFULHAIR zavisi salon.

Ne želim da se izvrši? Zatim uzima signale iz raskošnih snimanja smo uradili sa Louisa Johnson i isprobati Colourista sprej iz L'Oréal Paris ili Spraychalk od Bumble & Bumble za 1-Day boja - to radi sjajno i jako zabavno za noćni izlazak!

Proverite poznatih ličnosti koje su pokušale duge kose.

Rainbow kosa će biti Festival trend ljeta