Paul Edmonds: pregled - recenzije banja i salona | BA.rickylefilm.com
Kosa

Paul Edmonds: pregled - recenzije banja i salona

Paul Edmonds: pregled - recenzije banja i salona

Paul Edmonds: Pregled

Tim GLAMOUR.COM stavio Paul Edmonds salon na probu. Testirano Hannah Lyons Powell, Editorial pomoćnik

Bacanje salona kamena je od bogatstvo Harrods, Paul Edmonds Knightsbridge salon je svaki djelić luksuzni povlačenje u srcu grada. Smješten u gruzijski-nadahnut kuća u nizu nalazi se na dahom Brompton Road, ovaj London odlučan je u istom području za više od 25 godina. Hvaleći privatne sobe dizajnirao Brahm, a zvjezdani tim od preko 40 i ekskluzivnih tretmana, Paul Edmonds je jedan od najvažnijih dah takingly zapanjujući salone sam ikad imao zadovoljstvo odlaska u.

Tretman sam imao rez i blow-suho i da je bio u vruće-potraga za dip-dye za najbolji dio od dvije godine, bila sam očajna da pokušam "Fade Out" tretman salona, ​​od kojih je bloger-of-the -moment i Paul Edmonds ambasador Bip Ling je ljubitelj.

Ono što uključuje Met ljubazno i ​​uslužno osoblje po dolasku bio sam odmah seo u jednoj od stila stanice gdje sam je pozdravio moj kolorističke Steven, koji brzo izvesti upravo ono što sam tražio (nešto između Drew Barrymore i model Matthew Williamson , ako morate znati). Besprijekoran tehnika Steven mislio sam uskoro seli sa folijama, čaj u ruci, na dobrom putu da pisti kosu. Nakon što moja boja je učinjeno, bila sam dovesti na to područje pranja šampon i masaža glave, koji je obično polirane utakmicu u udoban twist - stolicu koja masaže leđa. Tada sam stavljen u ostvarenim rukama mojih stilista, Bomi, koji je, u upečatljiv prikaz profesionalnosti je već dao mi je kosa nekada preko pre nego što je u boji. Nakon detaljnog rez i Blow-osušim kosu da je dobio prijeko potreban i potpuno novi život. U presudi sam bio na izgled-out za dobar rez i boju duže nego mi je stalo da se setim, pa kada sam otišao Paul Edmonds, iskreno, osjećaj se kao nova žena / princeza Znao sam da je nešto vrijedno viče oko. Posvećenost udobnost klijenata i njihova praktičnost je zapanjujuća, od masirajući stolice da bude u mogućnosti da naručite ručak od Patisserie Valerie pored vrata; ovaj salon zaista pruža. To je i dokaz je neiscrpan profesionalnosti i sposobnosti Pavla tim da je klijentela su tako različiti. Sa usluga prilagođen vašim potrebama i sve, a uzimajući ono što ste tražili, sve frizerskog vjera je obnovljena i sa svojim novim in-house ljepotu aneks, theHouse, lansiranje u rujnu salonu će bez sumnje dodati svoje već lojalne vojske fanova. Info Cut i Finish je dostupan od 45 €. Paul Edmonds Fade Out će zahtijevati konsultacije. Www.pauledmonds.com