Pink frizura Inspiracija iz Instagrama | BA.rickylefilm.com
Kosa

Pink frizura Inspiracija iz Instagrama

Pink frizura Inspiracija iz Instagrama

Pink kosa inspo koji će učiniti da želite odmah ofarbam tvoj

Pretty in pink!

Nova godina, novi "uradi? Januar je tako precenjen, tako da smo presnimavanje februaru novi mjesec dana da biste ga i promijeniti frizuru. Ako ste gledajući petljanje s bojama koje nisu plavuša, brineta ili crvene, možda ružičasta je put kojim treba ići?

Od jakog, post-it nota nijansi na miran i suptilne pastela, mi ljubavi sve roze sada. Ovdje su neki od naših Faves iz Instagram.

Žele suptilnije nijanse? Pokušajte zlata porasla za kosu.

Nije sasvim spreman napraviti opredjeljenje za boje? Evo naših top privremene opcije:

L'Oréal Paris Colorista sprejevi, 6 €

U čemu je stvar? Ovi sprejevi su apsolutno savršeni za festivale zbog njihove kratkoročne efekte i brz aplikacija. Jednostavno Spritz vaše odabrane hlad ili miješati stvari s nekoliko boja #MermaidHair
Buy it: U Boots.

Bleach London Super Cool boje, 6 €

U čemu je stvar? Ove nijanse pranje-u imaju impresivne izdržljivost, tako da su veliki, ako želite nešto što traje tokom čitavog festivala i šire. Volimo miješanje nijansi zajedno kako bi stvorili više dubine i jedinstvene nijanse. Naša omiljena combo? Neugodno Peach i Rose: rose gold savršenstva.
Kupite: U Boots.

Ulije moja tonera u boji, 13 €

U čemu je stvar? Ovaj širok spektar tonera nudi tereta opcija kada je u pitanju dodavanje u injekciju boje. Ovo nisu najviše pigmentirane, ali će dati svoj brave malu prednost festivala inspiraciju.
Kupite: U Boots.

L'Oréal Paris Colorista Boje, 6 €

U čemu je stvar? Slično kao i Colorista sprejeve, ali sa malo duže nositi, a više čak i pokrivenost zbog njihove pranje-u prirodi.
Kupite ga: Na Superdrug.

Fudge Paintbox boja, 5 €

U čemu je stvar? Operite-u, tuš-out formule koja posljednjih nekoliko pranja i blijede lijepo. Naš izbor su pastele.
Kupite ga: At All Beauty.

Primark kosu bojice i glitters,

U čemu je stvar? Krajnji neobavezujući boje, bojice i GLITTERS ispere lako i brzo, ako treba da budemo. Volimo te slatke Primark postavlja manje 3
Buy it: U radnji na Primark

Pixie Lott Paint Pazi Boja kose, 3 €

U čemu je stvar? USP od njih je definitivno cool spektar boja. Posebno volim sive i da zapanjujući misteriozna lila nijanse.
Kupite ga: Na Superdrug

Schwarzkopf boja Live, 4 €

U čemu je stvar? Koristite ove ako ste nakon nešto što traje malo duže nego samo prosecan festival vikenda. Isprobajte sivo-plava nijansa, to je klisure.
Kupite ga: Na Superdrug

U čemu je stvar? Crazy Color su savršeni za početnike pastelnim kosu. Oni isprati lako ako stvari ne idu po planu, i super je lako primijeniti.
Kupite ga: Na Amazon ili eBay.