Plaža Laguna i Vijesti | BA.rickylefilm.com
Kosa

Plaža Laguna i Vijesti

Plaža Laguna i Vijesti

Spencer Pratt potvrđuje plaže Laguna i The Hills vijesti koje smo svi čekali

Ovo je velika.

Osim ako ste proveli svoj teen godina ispod kamena, vi ćete pamtiti potrošnje sati clued na TV gledanje The Hills i Laguna Beach.

Od balavili preko Justin Bobby i njegova smiješno dobru kosu, sledećim emocionalni rollercoaster koja je bila Lauren Conrad i Heidi Montag prijateljstvo, kako pokazuje su TV zlata.

A ako ste u žalosti zbog gubitka oba jer je otpao zraka prije više od deset godina, imamo najbolje vijesti za vas.

Spencer Pratt, svima omiljenih TV negativac, otkrila je da su u pregovorima za okupljanje za obje emisije. Duboko udahni.

Međutim, tu je mali ulov. Protagonista, i all-round kosu kraljica, Lauren Conrad je tek biti uvjereni.

Obraćajući se ljudi sada, Spencer - koji je pokretačka snaga iza emisija - je rekao: "Pa, ja radim na The Hills Reunion - Moram svima na brodu, osim za The Amazing LC.

"Ona je na brodu za Laguna Beach okupljanje ipak, možda ćemo morati napraviti Laguna Beach okupljanje i The Hills iste noći, combo noći."

LC, ako ovo čitate, molimo vas da se to dogodi, ili ćemo morati da ti oprostim i zaboraviti.

15. Sretna Nova godina Lauren! Lauren i Jason odemo dočekati Novu godinu zajedno, ali se razvija u (veliko iznenađenje), a posvađali.

14. Mi smo zadovoljiti nove Lauren, problema-maker Kristin Cavallari. Ona bi mogla biti novo lice na sceni, ali ona sigurno nije stidljiv o pravljenju sebe čuo. Nije instant hit sa damama!

13. Audrina je suočen sa Brody djevojka nakon par spojiti na odmoru. Ako volite godina borbe, onda je ovo scena za vas, ali iskreno, mi smo bili malo zbunjen sa situacijom. Zašto je Audrina dobiti svu krivicu? Sigurno Brody je taj koji je prevario!

12. Paris mijenja sve. Kao Lauren i Whitney saznati kada na Teen Vogue zadatak da glavnom gradu Francuske. Volio gledamo Lauren jurnjava trotinetom oko Pariza sa zgodnim Francuz, a Whitney je odlučio da je vrijeme da se krene dalje.

11. Baš kao što je Lauren je uzimajući naselili u stažiranja (i pokušava napraviti dobar utisak), glasan Heidi srušio na Teen Vogue stranke i dobiva joj u nevolje. Pogledajte kako urednik Lauren reaguje ovdje:

10. Justin Bobby ljubi drugu devojku ispred Audrina, au istom epizodu srećemo Spencer sestra - kada se viče u Lauren lice! Ko je znao da će postati najbolji prijatelji?

9. Vjenčanja, prvi dio! Heidi i Spencer se udala u Meksiku. Ali brak ne može biti pravni kao što su mislili.

8. Vjenčanja, drugi dio! (Ili tri ako računaš vrijeme kada su skoro prošla s tim.) Ali, da li Lauren čine? Bili smo na rubu našeg mjesta čekaju da saznaju! FYI: ona je, naravno.

7. Kao nagradu za njen težak rad u Teen Vogue, Lauren se nudi priliku da završi stažiranje u Parizu. Umjesto toga, ona odluči da ostane u LA i družiti sa svojim volatile dečka Jasona. Nepotrebno je reći da je ovo vjerojatno nije bio pravi izbor - i par se rastao!

6. U trenutku kada smo se prvi put ugledao na Brody Jenner. Treba nam više ništa reći.

5. Whitney korake do biti model na pitanje njene tamnice, ali se pad na televiziji uživo! Ona je to ponaša kao profesionalac.

4. Jen se smuvao sa Brody (Lauren bivši) ispred MZ. Rezultirajući borba između Heidi i Lauren je klasična: smo naučili jednom i za sve što Spencer bio 'loš osoba'.

3. Spencer Pratt kao, hm, prat. Postoji toliko mnogo trenutaka smo mogli izabrati bi najbolje proslaviti "zanimljiv" lik gospodina Pratt - od re-darivanja gomilu crvenih ruža kako Heidi i Audrina, da se muvam sa Playmates u klubu - on nikada ne zabavljaju nama.

2. "Želim da ti oprostim, i želim da te zaboravim." Heidi pokušava riješiti njenog problema sa Lauren, ali šteta je gotov. Na zavidno diplomatske i jake volje Lauren bavi savršeno.

1. Heidi i Lauren nekad najbolji prijatelji do neke glasine počela površine oko Lauren ličnom životu. Lauren sumnja da Heidi je iza njih, i to je bio rezultat borbe. EPSKI.