Pletenice i pletenice za kratku kosu i bobove - stilovi kose, trendovi 2018 | BA.rickylefilm.com
Kosa

Pletenice i pletenice za kratku kosu i bobove - stilovi kose, trendovi 2018

Pletenice i pletenice za kratku kosu i bobove - stilovi kose, trendovi 2018

Pletenice za Bobs: 11 načina da pletenica svoj kratku kosu

Uobičajena ljepota zabluda je da su pletenice NISU za kratku kosu - samo dugo, sirena poput brave može biti opleteni.

Iako imaju bob može da ga malo veći izazov da eksperimentišu sa prilično pletenice, to je definitivno još uvijek moguće. Od slatka halo pletenice na tanke kikice stilu francuski pletenice, postoji toliko mnogo načina da ih ugraditi u kosu rutinu.

Bacite pogled na našu top 10 omiljeni pleteni izgleda iz najbolja poznatih ličnosti i modeli na pisti ispod, a zatim pogledajte naš omiljeni pletenice osoba ovdje.

Jednom kada završite, pogledajte sve najnovije vijesti, ažuriranja i ulaznica informacije za Glamour Beauty Festivala.

Hanneli Mustaparta ima kratku brineta kosu, ali ona ne dozvoli da je zaustavi od isprobavanje različitih stilova pleteni. Ovo je lako ponovo: jednostavno dio kose u centru i dodajte pletene kikice na svakoj strani.

Emma Stone 's slatka dugo
bob izgleda predivno s ovim prilično pola pletenica na prednjoj strani. Ovo je suptilna, ali vrlo cool način da se uključi pletenice u svoj izgled.

A francuski pletenica preko vrha glave izgleda ultra prilično ako možete naučiti tehniku, i može se obaviti na kraće kose sa lakoćom.

Make poput Jennifer Lawrence i odlučiti za anđeoskog part-halo pletenice, part-francuski pletenicu preko ispred vaše kose. JLaw uzdrmao pogled dok je ona imala sa prekidima teksturom bob.

A Twisted 'volim Sienna Miller' s je nevjerojatno lijepa, i izgleda posebno lijep sa podebljano usne.

Ako želite zadržati kosu, dodajte nekoliko malih pletenica na ispod sekcije vaše brave. Ovo je vrlo suptilan, šik način za Rock A pletenica.

Ponekad je teško oblikovati kosu u urednoj, utegnuta pletenica kada imate kratku kosu. Pratite olova Diane Kruger 's i držati ga neuredno. Spritz neke surf sprej na konačni izgled da bi ga još više teksture.

Ako ste stvarno da ne možete da okupi svoj kratku kosu u pletenicu, zašto ne samo kupiti pletene traka za kosu, poput one prikazane ovdje. Niko neće znati - nećemo reći ako ne!

Jedna pletenica nije dovoljno za prekrasna Sienna Miller. Voli da sport dva Twisted francuski pletenice na vrhu glave, dok se na crvenom tepihu.

Anna Sophia Robb stilski Updo je napravljen kompletan sa ovim fensi pletenicom. Vidjeti - i dalje možete povući pogledati ovako utakmicu u bob!

Olivia Palermo pletenica može biti maleni, ali ima karakter! Pletenica svoj kratku kosu na jednu stranu za jednostavnu ljepotu izgled.