Poznate frizure, stilovi kose: slavna Muška kosa koju volimo i Loathe | BA.rickylefilm.com
Kosa

Poznate frizure, stilovi kose: slavna Muška kosa koju volimo i Loathe

Poznate frizure, stilovi kose: slavna Muška kosa koju volimo i Loathe

Muške dlake We Love & prezirem

Dobar, loš, i veoma siromašni - otkrivamo najbolje i gore muške prestupnike kada je u pitanju osoba za kosu.

Love: Robert Pattinson
R-Patz pažljivo raščupana brave samo dodati da njegov sirovi seksipil. Kako bilo bi nam drago da vodimo prstima kroz tu kosu...

Prezirem: Daniel Craig
On može biti razlog čvrsto čovjek-stabla su izmišljena, ali kosa ova plavuša Bond ostavlja nas potresen i uznemiren.

Love: Zac Efron
Omiljen sa GLAMOUR.com Ed, High School Musical zvijezda Zac je divna karakteristike savršeno uokviruju ovaj Shaggy "uradi.

Prezirem: Jude Law
Jude - prestati da se borimo se! Kada Bonce A-Lister počinje da podsećaju Corrie Steve MacDonald, vrijeme je da se postigne za Clipperse.

Love: David Beckham
Becks možda žrtva čudne sumnjive Barnet u prošlosti (Coolio kukuruza redova i Isus stilu shagginess, anyone?), Ali on je uvijek rezultate u našoj knjizi kada je drži kosu kratko obrijan.

Prezirem: Liam Gallagher
More 'Lego' nego Lennon, uprkos tome što je 36 godina, Liam još nije izrastao iz sportskih Indie-kid stilova. Neki će reći njegov najnoviji usjeva je čudno podsjeća na Fisher Price čovjek - mi kažemo ozbiljan ne-ne.

Love: Dave Grohl
Liam, uzeti u obzir - to je kako rok brave trebao izgledati. Foo Fighter Dave radi na shaggy izgled sa izrazom napora cool, i ljulja naš svijet u tom procesu.

Prezirem: Donald Trump
Nema riječi...

Love: Steve Jones
Mmmm - ovo T4 hottie navelo buđenje nedjeljom da malo manje bolno, a njegov savršeno izvajane stil dobiva mode palac gore od glamura.

Prezirem: Richard Hammond
Ah, Richard - možemo vidjeti ono što pokušavaju da urade (blagoslovena), ali to Crazee brus-top je više 'Hobbit' od kuka.

Volim: Rodrigo Santoro
Jedna riječ: Yum! Ovo brutalno vruće brazilske istopio našim srcima u Love Actually, a zatim su ih Quicken u oglasima Chanel. U osnovi, bilo bi nam drago da vodimo prstima kroz onih klasičnih Casanova stilu brave.

Love: Tom Cruise
na njegovu stranu-swept gladak može biti za nijansu cheesy, ali ne možete poreći da je u 46, Tom je i dalje pakuje prilično impresivno kosu.

Prezirem: Sean Penn
Volimo Sean, mi stvarno, ali čak smo nacrtati liniju na ovom What-A-Mess stil mane. Get te na salon Sean, odmah!

Prezirem: Matthew McConaughey
Južni duuuuude nailazi na mnogobrojne navod utikača i transplantacije, kada je u pitanju njegova Barnet, a ovo bizarno, obiman slick-back nije pomogla da se te glasine u krevet. 'Plodored' čelo nikada nije bio dobar izgled.

Love: Lenny Kravitz
Kralj napora cool, niko odiše seksipilom prilično poput Lenny, i nas cure idu Ga-Ga za svojim ludim 'nazad.