Prirodni organski deodoranti bez aluma i alkohola | BA.rickylefilm.com
Kosa

Prirodni organski deodoranti bez aluma i alkohola

Prirodni organski deodoranti bez aluma i alkohola

Top 10 Prirodni Dezodoransi

Najboljih prirodnih i organskih dezodoransima na tržištu kako bi pazuha gadno bez i oh-tako-svježe

Lavanda i Aloe Vera dezodorans, 8 €, pravni lijekovi Neal avlija
Mi smo veliki ljubitelji lijepom proizvoda u Neal je opseg Yard, ali ovaj mali broj ne samo da izgleda predivno, ali radi poslastica, kao dobro. Prepun esencijalnih lavande ulja za čišćenje osjetljive pazuha području, aloe vera djeluje kao umirujuće sredstvo da zadrži područje meka i podatna i nadražujuće-free. To će te i vidjeti kroz radni dan, previše.

Osnova Sensitiv dezodorans Roll On, 7 €, Lavera
Besplatan od aluminijuma soli pora-začepljenja, sve ovo-organski roll-on miriše tuš svježe i da će zadržati sušite ceo dan.

MADARA Herbal dezodorans, 10 €, MyPure.co.uk
Prekrasna biljni miris ovog džepna raketa će učiniti da se osjećate kao da ste upravo zakoračili u spa - u svoje kupatilo. Organski, brzo sušenje roll-on je dodao mudrac će osigurati da se osećate sveže tokom radnog dana, bez potrebe da vrh se na ručku.

U Greeench dezodorans u prahu, 5 €, bujna kozmetika
Malo novog na nas, ovaj prah formula zaista trik. Brzo se upija, to će vas držati svježe, ali se malo više računa prilikom stavljanja crnu haljinu nakon nanošenja ove.

Prirodno Aloe Vera dezodorans, 8 €, Green Ljudi
Pokušali smo ovaj proizvod u toku vruće joge i pokazalo se da su svi prirodni deos su jednako efikasna kao njihov aluminij-upakiran, natopljenom alkoholom kolegama. Plus, miriše predivno svježe.

All-Natural FRESH dezodorans, 12 €, Dr. Hauschka
A svježe i kremasta formula, Dr. Hauschka ima potpuno prirodan dedorant stvar zakucan sa ovim jer nismo morali na vrh se prije noćnog izlaska. Osim toga, tu je cvjetni verzija za nešto malo drugačije, previše.

So zemlje dezodorans u spreju, 3 €, Crystal Spring
so Zemljine klasični sprej je volio 25 godina i to sa dobrim razlogom. Dobar za sportaše jer će to da vas osjećaj svježe tokom treninga, pazi na lavande i vanilije mirisni one previše, koji je upravo sletio ovog ljeta.

Držite ga Kind Missy Roll On dezodorans, 3 €, Sophia Izbor
Izvrstan za mlade - kao i odrastao djevojke, to Keep It Kind izmišljotina miriše prah svježe i da će zadržati sve neželjene mirise u uvali, cijeli dan!

Malin + Goetz Eukaliptus dezodorans, 16 €, Space NK
Drugi potpuno prirodan dezodorans formulirana sa osvježavajućim ekstraktom eukaliptusa i mirisa za neutralizaciju citronele eteričnih ulja, štap deo je upravo onakav svježim mirisom želite nakon vrući tuš. Slobodan od svih Zlikovci smo spomenuli bezbroj puta do sada, ovo deo je i anti-bakterijske i anti-upalni za osjetljive jame.

Gentle Care roll-on dezodorans, 19 €, Clarins
Iako nije sve prirodno, ovo Clarins deo je vrijedno pomena, ako jednostavno ne mogu golim da rastali od snage protiv znojenja, ali ne želite da se grubosti alkohola. Plus, s puno prirodnih mineralnih i biljnih ekstrakata poput hamamelisa i ružmarina, ovo je dobar između opcija za one još nije sasvim spreman da ide u cjelini, prirodni dezodorans devet metara.