Privremena pastelna dlaka boje - festival boje kose | BA.rickylefilm.com
Kosa

Privremena pastelna dlaka boje - festival boje kose

Privremena pastelna dlaka boje - festival boje kose

Želim privremeni hrabar i bistar festival kosu? Evo kako.

Najbolji boje za kosu za svoj festival vikend. 💜💛💙

Festivali su sve o pokušaju nešto drugačije, posebno kada je u pitanju vaše kose. Dok možete se odlučiti za cool pletenicu ili neke druge opcije stila, to je odličan ambijent da konačno dati svoj san svijetle kose a go.

Dok smo svi za usudio da ide podebljano u našem ljetnih festivala, moramo znati možemo isprati boju nakon piće, ples i kamping je sve bio i nestao.

Odabrali smo najbolje boje privremeni kosu, tako da možete dobiti svoj san festivalu kosu bez da počine previše.

Sada pregledavati naš festival Hair & Beauty ideje.

L'Oréal Paris Colorista sprejevi, 6 €

U čemu je stvar? Ovi sprejevi su apsolutno savršeni za festivale zbog njihove kratkoročne efekte i brz aplikacija. Jednostavno Spritz vaše odabrane hlad ili miješati stvari s nekoliko boja #MermaidHair
Buy it: U Boots.

Bleach London Super Cool boje, 6 €

U čemu je stvar? Ove nijanse pranje-u imaju impresivne izdržljivost, tako da su veliki, ako želite nešto što traje tokom čitavog festivala i šire. Volimo miješanje nijansi zajedno kako bi stvorili više dubine i jedinstvene nijanse. Naša omiljena combo? Neugodno Peach i Rose: rose gold savršenstva.
Kupite: U Boots.

Ulije moja tonera u boji, 13 €

U čemu je stvar? Ovaj širok spektar tonera nudi tereta opcija kada je u pitanju dodavanje u injekciju boje. Ovo nisu najviše pigmentirane, ali će dati svoj brave malu prednost festivala inspiraciju.
Kupite: U Boots.

L'Oréal Paris Colorista Boje, 6 €

U čemu je stvar? Slično kao i Colorista sprejeve, ali sa malo duže nositi, a više čak i pokrivenost zbog njihove pranje-u prirodi.
Kupite ga: Na Superdrug.

Fudge Paintbox boja, 5 €

U čemu je stvar? Operite-u, tuš-out formule koja posljednjih nekoliko pranja i blijede lijepo. Naš izbor su pastele.
Kupite ga: At All Beauty.

Primark kosu bojice i glitters,

U čemu je stvar? Krajnji neobavezujući boje, bojice i GLITTERS ispere lako i brzo, ako treba da budemo. Volimo te slatke Primark postavlja manje 3
Buy it: U radnji na Primark

Pixie Lott Paint Pazi Boja kose, 3 €

U čemu je stvar? USP od njih je definitivno cool spektar boja. Posebno volim sive i da zapanjujući misteriozna lila nijanse.
Kupite ga: Na Superdrug

Schwarzkopf boja Live, 4 €

U čemu je stvar? Koristite ove ako ste nakon nešto što traje malo duže nego samo prosecan festival vikenda. Isprobajte sivo-plava nijansa, to je klisure.
Kupite ga: Na Superdrug

U čemu je stvar? Crazy Color su savršeni za početnike pastelnim kosu. Oni isprati lako ako stvari ne idu po planu, i super je lako primijeniti.
Kupite ga: Na Amazon ili eBay.