Roch castle vikend break break putovanja | BA.rickylefilm.com
Kosa

Roch castle vikend break break putovanja

Roch castle vikend break break putovanja

Hotel Review: Roch Castle, Wales

GLAMOUR otputovala u Wales, saznati gdje smo bili.

Prvi je izgrađen u 12. Stoljeću od strane viteza, utvrđeno je kao Norman tvrđava i bio je do relativno nedavno otišao u ruševinama. To je sada s poštovanjem obnovljena kao luksuzni hotel sa originalnim srednjovjekovne karakteristike zgrade otišao u taktu.

NAŠE TOP 5:

  1. Čak i dolasku u Roch dvorac izgleda kao priča knjige čitate kad si bio mlad. Zgrada je smešten na vrhu malog brda na vrhu humka drevnih, čvrste stijene, što sve doprinosi svoje veličine. Nakon kapije otvaranja dvorca ćete voziti se kratkom putu kroz Manicured osnovi prije nego hodanje uz stepenice tvrđave do samog hotela. To je zaista kao u bajci. Ali, ono što je zaista impresivno o Roch je da nikada ne oseća previše nametanja - se čini posebnim, čak i spektakularno, ali i vrlo toplo. To je svijetao i dobro osvetljen, ilustracije je moderno i zanimljivo uredio i osoblje su nemjerljivo pomoći.
  2. Ali, vratimo se bajke aspekte - Postoje navijanje, uske stepenice, visoki stropovi i prekrasne kamene arhitekture. Ostali smo u u subotu noći našeg boravka igra soundtrack Beauty and the Beast dok pijete prošek u sudnici - gdje Norman Knights bi jednom je veseo. Sobe su izgrađena u roku od kupole i banket sale, ali uređena u modernom još elegantnom stilu, sa dodatkom luksuz širokog TV ekrana, pliš kupka haljinama luksuznim i proizvodi za kupanje.
  3. Jedini dio dvorca koji je bio istinski promijenjen je nedavno dodao sunce sobu. Nalazi na drugom katu i od poda do stropa prozora, nudi panoramski pogled na Pembrokeshire - od mora do valjanje brda. Stajao na okolnim terasa gleda na svoje okoline zaista čini da se osećate kao da ste kralj dvorca.
  4. Jedini detalj koji Roch još nije pokriveno je za blagovanje. Iako pruža velike kuće kuhani doručak, vi ćete morati putovati šire za ručak i večeru. Osoblje ponuditi transfere susednom novootvoreni hotel Twr y Felin, koji se može pohvaliti fino blagovaonom restoran sa impresivnih izbornika hranu i piće opcije. Tu je i mala galerija puna radova poznatih uličnih umjetnika, tako da zgrabite piće i imaju šetnju kolo prije večere, a onda se smirim za tri predmeta hrane i pića kako bi razgovarali o ono što smo vidjeli. Preporučujemo pan pržene bas file i velški sir odbora.
  5. Iako je vrlo primamljivo da hiberniraju u dvorcu, tu je puno posla u lokalnom području. Praznik spot St Davids je 15-ak minuta vožnje, dom dobre lokalne kafićima služe krema čaj i srce hrane (zvuk Cafe za jedan) i pubova prepun mještanima i fairylights kao biskup. Nemojte pokušati jedan od obalnog pješačke ture za lokalni vodič za najživopisnijih i skrivenih vidici područja i za velike priče o svojoj prošlosti. Također, ništa nije bolje paučinu dalje kao vožnja gliserom okrugli Ramsay otok gdje ćete vidjeti brtve, putovati kroz pećine i jahati na valovima. To pomaže da se vozi, a ne koriste oskudna javni prijevoz, pa ako možete upisati banda vožnje prijatelji rade.

A cijene se kreću od 150 € za dvokrevetnu sobu (što se čini razumnim za noć u dvorcu), Roch Dvorac je idealno mjesto da dođu na kokoš, vencanje, godišnjicu ili poseban rođendan.

Zapravo ukinuti da, ostati u Roch kad god želite da biste dobili daleko od svijeta i osjećati kao da ste u svom modernom dan iz bajke.

Za više detalja posjetite Rochcastle.com.