Ružni goli prijatelj u prijateljima: ko je bio? onda i sada slika | BA.rickylefilm.com
Kosa

Ružni goli prijatelj u prijateljima: ko je bio? onda i sada slika

Ružni goli prijatelj u prijateljima: ko je bio? onda i sada slika

The Ugly Naked Guy od Prijatelji je otkriveno

TV misterija decenije konačno je riješen, kao pitanje Prijatelji navijači svuda su umirali da znam odgovor.

Ako ste bili žive ispod kamena i nekako nemaju pojma ko ili šta Ugly Naked Guy čak jest, onda prvo, potrebno je da svoj 90-ih godina američki sitcom igre, prijatelju moj! I drugo neka nas prosvijetliti.

Ružan Naked Guy je bio nadimak, s obzirom da se nudistička susjed prijatelja, koji je živio preko puta i unutar udaljenost za gledanje Monica stana.

Uprkos lik postaje ukupno legenda među Prijatelji navijači, Ugly Naked Guy je jedva na našim ekranima.

Njegov debi nastup imala je u jednom sa Giant Poking uređaja gdje povremeno špijuniranje grupe i casual gawping okrenuo paniku i pokušaju da spasi život gol čovjeka... Ili barem poke ga stvarno jako dugo štap.

Ali, to je sve što imamo!

Sljedeći put vidimo Ugly Naked Guy bio u The One Gdje svako dolazi kada je velika nudistička kreće iz stana (vjerojatno zato što je dosadila da bude tretiran kao goli komad mesa od strane 'voajera' preko ceste ) i Ross bori svijet nudizam stavili u ponudu za useljenje.

Joey: Hej, hej, vidi ovo! Provjeri! Ružan Naked Guy ima goli prijatelj!

Rachel: O da! O moj boze! To je naš prijatelj! To je Naked Rose!

I to je bio najveći i posljednji onoga što smo ikada dobili da vidimo od Ugly Naked Guy. Glumac koji ga je igrao nikada nije zaslužan i naš omiljeni nudistička zauvijek nestao...

…Do sada.

Viši pisac osoblje na Huffington Post, Todd van Luling, je prošle godine posvećen rješavanju misterija Ugly Naked Guy. Neki mogu reći Luling treba da izađe malo više, ali mi u Glamour, kažu da je heroj!

Nakon kontaktiranja viši casting agenti, sipa putem društvenih medija, slanje beskrajna e-pošte na dodatke agencije - i jednom prilikom čak i pozivanja jednog od tvoraca emisije, David Crane, da ga pritisnete na temu gole misterija. Međutim, čak i čovjek koji stoji iza jedne od najuspješnijih sitkoma TV-a nije znao odgovor.

Na ukupni gubitak Luling gotovo izgubila nadu. Onda nekim čudom, odobren od strane Bogova sitcom, Ugly Naked Guy se upravo dogodilo šetati u vrlo SAD-casting agencija koji ga je dao roll on Prijatelji prije više od dvadeset godina.

Dobri ljudi u Centralnoj Lijevanje onda sreću kontaktirao Luling i lice Ugly Naked Guy je otkriveno.

To je to lice. Ovo je Jon Haugen.

Pravi identitet 'Ugly Naked Guy' po @toddvanluling @HuffingtonPost https://t.co/mxO1cUU73i pic.twitter.com/33eDdRIK7W

- Henry Wilmer (@HenryWilmer) 1 Jun 2016

"Postoji samo jedan Ugly Naked Guy, čovjek, a to sam bio ja", rekao je Haugen Lulling u telefonskom razgovoru 16. Maja 2016. Godine, na taj način zaključenja istrage koja je protezala više od godinu dana.

Hvala Todd van Lulling! Hvala Jon Haugen - AKA Ugly Naked Guy.

90s TV sitcom zvijezde: Gdje su oni sada?