Sada znamo kada će Game of Thrones završiti | BA.rickylefilm.com
Kosa

Sada znamo kada će Game of Thrones završiti

Sada znamo kada će Game of Thrones završiti

Sada znamo kada Game of Thrones će se završiti * sob *

Bez obzira koliko mi to želimo, čudo da je Game of Thrones mora da završi negdje: i HBO je zvanično potvrdila kada će to biti.

Sezona osam multi drame nagrađivani će biti njegov posljednji, što znači da postoje samo još dvije sezone da ode.

HBO-ov novi direktor programa, Casey Boys, je rekao: "Vjerujte mi, kao novi tip, ako bih mogao dobiti ih da rade više, ja bih uzeti još 10 sezona.

"Ali, uzmemo svoje vodstvo na ono što oni misle da mogu učiniti [da] najbolja verzija emisije."

Sezona sedam će biti pretežno pucao na Islandu, što znači kašnjenje kada ne može emitirati. Mi ćemo ga vidjeti u ljeto 2017. Godine, sa sedam epizoda, a ne uobičajenih 10.

HBO potvrdio Game of Thrones će stoga propustiti cut-off za Emmy razmatranje, što pretpostavlja daje svaki drugi show na planeti masivnim uzdah olakšanja, kao i šanse za pobjedu.

Dok oplakujemo predstojeće kraju jednog od najboljih emisija posljednje vrijeme, sustigne GLAMOUR glavni i odgovorni urednik Jo Elvin i urednika James Williams, seciranje sezone šest finale u našoj GLAMOUR Facebook live stream.

[Html ## div class = "fb-video" data-href = "https://www.facebook.com/glamourmaguk/videos/10154230351106774/" data-width = "750" data-show-text = "false" blockquote cite = "https://www.facebook.com/glamourmaguk/videos/10154230351106774/" class = "fb-XFBML-raščlanjivanja-ignore" a href = "https://www.facebook.com/glamourmaguk/videos/ 10154230351106774 / "SPOILER UPOZORENJE! Pridružite nam se kako bi razgovarali da neverovatno Game of Thrones finale sa GLAMOUR je stanovnik megafans: Editor-in-Chief Jo Elvin i urednika James Williams. Za više veliki video, pretplatite se na GLAMOUR na YouTube-u: http://youtube.com/user/glamourPosted strane href = "https://www.facebook.com/glamourmaguk/" GLAMOUR UK u utorak 28. Juna, 2016 # # Fullwidth ## Id¬a2kng]

Naš trenutni kosa-SPO dolazi direktno iz skupa Game Of Thrones.