Scott Eastwood, sin Clint Eastwood, Beležnica, najduža vožnja | BA.rickylefilm.com
Kosa

Scott Eastwood, sin Clint Eastwood, Beležnica, najduža vožnja

Scott Eastwood, sin Clint Eastwood, Beležnica, najduža vožnja

Scott Eastwood priznaje da plače u The Notebook (dobro ko nije?)

Kada gledate film od Nicholas Sparks roman (The Notebook, Dear John, The Lucky One... Popis pouzdano srca zagrijavanje romantične drame ide dalje), to je nemoguće doći do kredita bez kuglane vaše oči.

Čak i super-macho, jiu-jitsu-borbi, padobranstvo boks entuzijasta poput Scott Eastwood nije imun. "Oh, da, potpuno plakala u The Notebook", priznaje 29-godišnji glumac. "Ja sam veliki fan tog filma."

[Pullquote] O da, totalno plakala The NotebookKeepInlineId¬10i1mr]

Kao zvijezda Sparks 'najnovije suza-Jerker, The Longest Ride, Scott igra profesionalni bika vozač koji pada za sofisticirane, art-loving student (Britt Robertson), čiji je stil života ne mogu biti drugačiji od njegovog. Ako Laptop je film koji je pokrenuo Ryan Gosling u stratosferu, je Scott nada za sličan učinak? Oh, samo nikad se ne zna, kaže on. Upravo mi je stalo radi dobrih filmova. To je ono što je moj otac učinio za godina, i to je ono što želim da radim.

[QuoteI Ja 1.000% pod utjecajem mog oca. Pogledaj ga - on je 84 i još uvijek čini neke od najboljih filmova na planetKeepInlineId¬1e65m7]

Scott otac, naravno, 11-Oskara kandidata, legendarni glumac i redatelj Clint Eastwood. Kada je Scott napravio svoje prve korake iz modeliranja u glumu, koristio prezime svoje majke, Reeves, u pokušaju da se uspostavi karijeru nezavisno od njegovog poznato ime. Ali, kaže on, ja sam 1.000% pod utjecajem mog oca. Pogledaj ga - on je 84 i još uvijek čini neke od najboljih filmova na planeti. On ima najbolji rad etika nikoga znam. Mora da je teško živjeti do uspjeha njegovog oca, iako? Ja ne vrše pritisak na sebe, ne previše mislim da, kaže on. To možete učiniti samo od sebe.

U ovoj fazi u karijeri, Scott je stalo da se ne golubova krije - "Ja volim raznolikost, držeći je fluid," - i The Longest Ride je svakako daleko od Scott prošlog projekta, napornih ratni film Fury. To je naširoko pisalo da je Scott sukobili sa ko-zvijezda Shia LaBeouf (Scott ga je kasnije nazvao "pain in the ass"), ali danas je dole-igra se. "Pravi film, tamo će biti vremena kad stražnjica glave, pogotovo kada ima puno testosterona na setu." Vrlo diplomatski.

Sljedeći, on igra NSA agenta u Oliver Stone je biografski film o zviždača Edward Snowden - ali kad se neko izgubljeno vrijeme, postoji samo jedna stvar Scott želi raditi: surfanje na plažama svoj rodni grad, San Diego. "Vi samo dobiti jedno tijelo - to je jako važno za mene da ga drži u formi." (Ako je u toplesu autoportrete na svom Instagram povodimo, on radi sasvim dobro.) "Kada mi se telo heathy, moj um je zdrav, a ja sam sretan."

Proverite Scott Hollywood drugari koji imaju poznate tate (njegova kao stvar)

The Longest Ride je u kinima od 25. Maja